Foto: Instagram

Fanovi zaustavili majku Nine Badrić u Međugorju pa otkrili kako je reagirala: ‘Oprostite’

Autor: T.Š.

Naša pjevačica Nina Badrić otputovala je prošli tjedan u Hercegovinu s majkom Milom, a zajedno su otišla do Brda ukazanja, kamo Nina odlazi kad god joj se pruži prilika. Pjevačica o svojoj vjeri otvoreno progovara, a prizori koje je objavila na svom Instagram profilu, mnoge su oduševili.

Nina i gospođa Mila bile su vidno dobrog raspoloženja, a čak su se susrele sa Žerom iz Crvene jabuke, što je posebno obradovalo gospođu Milu pa se pjevačica našalila da je skoro ostala bez majke. Njen pogled na zajedničkoj fotografiji dovoljno govori. Pogledajte OVDJE.

No, osim fotografija i snimki iz Međugorja, pjevačica je objavila i poruke fanova, a među njima se našla i ona njenih fanova koji su je uočili u Međugorju. Osim što nisu odoljeli fotografirati je, odlučili su i priči njenoj majci te s njom porazgovarati, a u poruci su opisali kako je majka reagirala.

Foto: Instagram

“Dvije kraljice u svetištu Kraljice mira”

“Dakle, draga naša diva Nina&mama, diva – Mila! Dvije kraljice u svetištu Kraljice mira! Oprosti što ti remetimo ovaj divan dan, ali evo usput da ti proslijedimo sličicu s pješačkog prijelaza!”, započeli su u poruci koju su poslali pjevačici.

“Naime, mi smo neplanski đir do Međugorja i zahvaliti se Gospi za se milosti! U momentu smo te prepoznali na drugoj strani ceste, dok ti je mama bila u portunu, pa smo nju pozdravili i s njom malo ugodno popričali! Jednostavna i divna! Od srca Vam želimo da vas zagovornica ljubavi, mira i obraćenja čuva i pazi u sve dane života! Puno uspjeha i na poslovnom planu, čestitke na novom albumu i živili!”, stoji u poruci koju potpisuju  Sanja, Ivica i Milena iz Makarske.

Nina Badrić je ranije često govorila o tome koliko je vjera sastavni dio njenog života, a u razgovoru za IN Magazin je pojasnila kako joj je Bog najbolji prijatelj.

Nina Badrić s majkom Milom otišla u Međugorje: ‘Skoro ostala bez mame’




“Ja ti se uvijek držim Boga i uvijek kažem sebi jednostavno bez Boga ni preko ceste. To se pokazalo kao moja dobitna kombinacija za mene. To ne znači da je to za nekog drugog, ali ja sam tu pronašla svog najboljeg prijatelja”, istaknula je pjevačica.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.