Foto: Screenshot/Pink TV

Bivša jugoslavenska zvijezda o životu u neimaštini: ‘Svi koji su pričali da sam velika, nisu se javljali’

Autor: T.Š.

Bivša jugoslavenska zvijezda, Tanja Jovićević, svojevremeno je bila iznimno popularna i tražena glazbenica i članica grupe Oktobar 1864, koju su osnovali Goran Tomanović, Tiran Karapandža, Željki Mitrović i Dean Krmpotić.  “Nađi me”, “Crni ples”, “Senke”, “Muzika noći” i “Sam” neki su od hitova ove grupe.

Nakon raspada grupe Otkobar 1984 Tanja se našla u teškoj situaciji, a u ispovijesti za “Una, due, tre” je progovorila o tome kako je zbog posla izgubila stan te kako se zbog ugrožene egzistencija odlučila na sudjelovanje u reality showu.

Jovićević je posljednjih 15 godina teško živjela. Majka joj je preminula na rukama, izgubila je krov nad glavom i jedva preživljavala.

Objavljuje Tanja JovicevicUtorak, 22. kolovoza 2017.

 

“Najgore je što nemam toliko svirki”

“Joj, ne znam što reći. Nemam ja recept za preživljavanje, ali svaki novi dan je prilika da sačekate i vidite što će se dogoditi. Ja sam prilično nestrpljiva osoba i sad se liječim od te neuroze, mislim ja sama sebe liječim. Trudim se biti strpljiva, međutim najgore je što nemam toliko svirki koliko bih voljela i što se ne družim s ljudima s kojima bih voljela. Dakle, to je meni užasan hendikep, to mi najviše nedostaje. Ali dobro, bit će kako Bog kaže”, rekla je Tanja.

Zbog loših poslovnih poteza izgubila je stan u Beogradu, no nije htjela reći o kakvim se poslovima radilo. “Ma nije bitno. Bitno je da su propali”, komentirala je kratko.




Otkrila je kako joj je vjera puno pomogla, a čak je razmišljala i o odlasku iz Srbije, no potom je prihvatila poziv sa sudjelovanje u reality showu.

Imala je hitove koje su pjevali po cijeloj bivšoj državi, a onda je preko noći postala beskućnica




Zbog boravka u realityju naišla je na osudu javnosti koja nije očekivala da će zvijezda bivše Jugoslavije “pasti na niske grane”.

“Koja velika Tanja? Svi ti koji su pričali da sam velika nisu se javljali da vide jesam li sam živa. Oni neka i dalje pljuju, a mi ćemo pokušavati preživjeti”, poručila je za kraj.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.