Foto: Instagram

Omiljeni hrvatski voditelj godinama je u sretnoj vezi: Evo tko je njegova atraktivna djevojka

Autor: T.Š.

Novinar, bloger, voditelj i pokretač projekta “Rok otok” Domagoj Jakopović Ribafish već je godinama u sretnoj vezi s atraktivnom crvenokosom Kasandrom Draganić, vizažisticom i food blogericom.

Crvenokosa Kasandra već na prvim pojavljivanjima s Ribafishem u javnosti, pridobila je velike simpatije, a sve više privlači pažnji i na društvenim mrežama. Da ju s njenim partnerom veže i dobar smisao za humor, otkrila je u jednoj od posljednjih objava na svom Instagram profilu Vilicom kroz Hrvatsku.

“Riba je mislio da će lako sa mnom jer ne kupujem skupe stvari, ne idem na botoxe i filere, ali nije računao s tim da me lakše obući nego hraniti”, napisala je Kasandra pa šaljivo uz video koji prikazuje kako uživa u raznim jelima. Zatim je upitala svoje pratiteljice kako su se njihovi partneri zeznuli.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vilicom kroz Hrvatsku (@vilicomkrozhrvatsku)




“Žena koja zna uživati”

HRT-ova novinarka Martina Validžić napisala je: “K’o da sebe gledam”. “Žena koja zna uživati”, “Ovo je odlično”, “Ti si moj idol”, samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

Prije pet godina u razgovoru za Story otkrio je kako su se upoznali na roštilju povodom rođendana Darka Kontina. Kasandra je tad još bila u vezi te je na roštilj došla s dečkom pa Ribafishu nije palo na pamet nešto pokušati.

“Bilo je prekrasno ljetno poslijepodne i otišao sam na roštilj u povodu rođendana poznatog food blogera i ljudine Darka Kontina. Tamo je bilo svakojake ekipe koja voli pojesti i popiti, a među njima bili su Kasandra i njezin dečko. Sjećam se da je steak bio sjajan, a i popilo se, ali kako ne gledam žene u vezama, pri našem prvom susretu nije se dogodilo apsolutno ništa. Nakon prekida s dečkom otišli smo na pivicu, finu, Križevačku. Mislio sam da će doći i on, ali nije, i eto”, opisao je u svom stilu.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vilicom kroz Hrvatsku (@vilicomkrozhrvatsku)

“Ćufto mala crvena”

Već je poznato kako par dijeli ljubav prema hrani i putovanjima te ih se često može vidjeti zajedno na raznim događanjima, a Ribafish nerijetko koristi priliku kako bi joj i javno iskazao ljubav i poštovanje.

Prije ti godine mnoge je oduševio originalnom čestitkom povodom Kasandrinog rođendana, a tad je otkrio da mu ni poezija ne ide loše. Uz njenu fotografiju na terasi restorana, Ribafish je uz kratki uvod objasnio kako sonete nije pisao već dugo, no okuražio se svojoj dragoj napisati duhovitu pjesmicu.

“Kosa ti je crvena, suknja iznad koljena,
Al’ ti nisi Šizika, nego mala Žabnjanka.
Srce ti je ogromno, a i apetiti,
A kad treba putovati, crvi su ti v riti.
Nikad ne buš smršavila jer nemreš bez čipsa,
Dok nije po tvome znaš biti i stipsa.
Ribu starog nekad daviš, kao Clija karter,
A svom malom žutom Dživi najbolja si mater!”, napisao je Ribafish.

Emotivan Ribafish o roditeljima: ‘Nisam im rekao sve što sam htio, prešutjeli smo si neke stvari’

Pjesmicu svojoj Kasandri, koju je završio stihovima kojima je napravio akrostih, tako što je prvim slovima završne strofe ispisao njeno prezime Draganić.

“Današnjem
Rođendanu
Apsolutno
Ganut
Aktualno
Nazdravljam
I idem dalje
Ćorit”, završio je ‘sonetni vijenac’ te uz najljepše želje zaključio: “Hvala ti ćufto mala crvena što si tu, sretan ti rođo! P.S. Kaj ima za ručak?”

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.