Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Severina zbog Popovića prolazi agoniju, a on sada čeka peto dijete: Otkriven i spol bebe

Autor: I.D.

Poduzetnik i bivši partner naše pjevačice Severine Vučković, Milan Popović, čeka peto dijete sa suprugom Bojanom.

Naime, sa Sevkom Milan ima sina, dok mu je Bojana rodila sinove Milana i Đorđa, te kćer Sofiju, a uskoro će na svijet donijeti još jednog sina, piše Blic.

Foto: Privatna arhiva

Kako pišu srpski mediji, Popovićeva je supruga u četvrtom mjesecu trudnoće, a paru će ovo biti četvrto dijete.

Inače, Milan Popović je u braku s Bojanom, atraktivnom plavušom, koja se ne voli previše pojavljivati u javnosti. Navodno njegova supruga dolazi iz ugledne beogradske obitelji i fakultetski je obrazovana, a “kralj bakra”, kako ga nazivaju regionalni mediji, o svojoj je supruzi uvijek govorio s divljenjem, te je isticao da je žena za primjer.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)




Podsjetimo, Severina i Milan Popović već više od deset godina su u sporu oko starateljstva nad zajedničkim sinom Aleksandrom, a njihovi međusobni odnosi su već dugo vremena ozbiljno narušeni.

Nedavno je Seve u emisiji ‘Konačno petak’ izjavila kako smatra da je Popović, kao i svi njeni bivši, još uvijek zaljubljen u nju. Priča o sukobu s Milanom počela je kad je voditeljica pitala pjevačicu kako uspijeva u tome da nakon svakog nemilog događaja bude samo okrznuta i još jača i ljepša.




Anđelka Prpić je rodila prije mjesec dana, a sada je s novim dečkom Markom zablistala u javnosti!

“Neka ostane na tome da dušmani pocrkaju. Ono što mi je drago da, poslije silnih događanja, nisam izgubila sebe i ogrezla u gorčini. Stvarno, mogla sam sjediti mjesec dana u svojoj fotelji i pratiti što mi se događa, kao da radim ne znam ni ja što. A nisam nikad smišljala stvari, valjda spadam u te likove kojima se stvari događaju, a da to ne žele”, počela je Seve.

“Doduše, sve dok ne dođe dijete i nekako. Ali sve ovo u zadnjih deset godina, te muke… Još uvijek to izdržavam. Ali sad sam se naviknula na to, to je kao čir na želucu. Svatko ima svoju boljku, ja imam taj kamen u cipeli”, navela je ona.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.