Foto: Foto: Srdjan Vrancic/Damjan Tadic/ CROPIX

Severina reagirala na kontroverzne izjave Vedrane Rudan: ‘Ne znam čime sam ovo zaslužila’

Autor: I.D.

Gostujući u emisiji “Jutro na Prvoj”, spisateljica Vedrana Rudan dotaknula se slučaja koji već danima ne silazi s naslovnica – intervjua naslovljenog “Brižni otac Milan i njegova mreža” u kojem je Severina Vučković detaljno opisala bizarnu, na trenutke i nevjerojatnu bitku za skrbništvo nad devetogodišnjim sinom koju vodi s bivšim partnerom Milanom Popovićem.

“Severina je najmoćnija žena u povijesti Hrvatske, zemlji koja postoji od 1991., ako se ne varam. Ona je najmoćnija žena, definitivno, najpoznatija, ona se ukazuje, ona se ne pokazuje. Ona je ona. Ona je Severina, nema prezime”, započela je Rudan, a više pročitajte OVDJE.

Na kontroverzne izjave Vedrane Rudan, koja je između ostaloga rekla da “Severinu siluje Hrvatska država”, reagirala je i sama pjevačica.

‘I ganuta sam i smijem se’

“Ne znam čime sam zaslužila njenu ljubav i zaštitu koju mi uvijek pruža. Ne znamo se, ali se volimo. Oduvijek sam je voljela, jer joj nitko nije mogao parirati u razgovoru. Ona ih sve preparira. Duhovito… da boli. Boli njena sloboda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)




Vedrane razvedre dan. I ganuta sam i smijem se. Samo moja mater bi bila “gora” od nje. Mater držin “na lancu” već devet godina. Umjesto moje matere, naših matera, govori Vedrana. Stvarno volim što sam voljena od Vedrane”, napisala je Severina i objavila je video u kojemu Rudan priča o njoj.

VEDRANA RUDAN: ‘Severinu siluje država Hrvatska, a ona je nadnaravno hrabra jer spominje vrhunske kriminalce’




Odmah su se nizali različiti komentari ispod Severinine objave.

“100% podrška!”, “Samo gruvaj! Ne daj na se”, “Sve istina”, “Svaka čast Vedrana, ne daj se”, “Najjača je, volim ovu ženu”, pisali su Sevki mnogi pratitelji i dali joj podršku.

Severina sada vodi sudsku bitku

Podsjetimo, u utorak se na Općinskom sudu radi ročišta pojavila Severina Vučković, zbog optužbe za nametljivo ponašanje, odnosno uhođenje, bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Gordane Buljan Flander i ravnateljice osnovne škole, koju pohađa njezin sin, Ljiljane Klinger.

SEVERINA ŠOKIRALA NAJNOVIJOM OBJAVOM: Javno podijelila zdravstveni nalaz svog sina

Nakon ročišta, pjevačica se oglasila i putem svog službenog Facebook profila.

“Ukratko…Ova jedna mi se dirala u dite tako što je naredila da mi se dite psihički i fizički zlostavlja, za što imam dokaze koji stoje u mojoj kaznenoj prijavi, a koja i dalje stoji u nekoj ladici. Ali DORH-u to nije važno, već kome sam rekla ‘Krivonoga babo’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

A ova druga se sastajala sa Gzimom Redžepijem, koji mi je također radio ditetu o glavi u Poliklinici za djecu”, napisala je Severina i poručila: “Nadam se da sam ovim svojim, kako oni to zovu, “nametljivim ponašanjem” postigla to da im više nikad ne padne na pamet da naude bilo kojoj majci ili bilo kojem djetetu. U protivnom, eto mene opet!”

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.