Foto: Instagram

SEVERINA ODBACILA GRUDNJAK I ZAVAPILA: ‘Tamo, tamo da putujem…’

Autor: Š. P.

Iako je u karijeri koja traje već tri desetljeća doživjela velike skandale i rijetko viđena zadiranja u intimu, Severina Vučković trenutno se nalazi u najvećoj medijskoj buci dosad. Nakon što je prozvala brojne institucije i pojedince, oni sad prozivaju nju, a prednjači, naravno, njezin bivši partner Milan Popović.

On, naime, tvrdi da Severina uzima “svakakve supstance” te je emocionalno nestabilna. Kaže i da joj je morao plaćati nekoliko desetaka tisuća eura mjesečno dok je čuvala trudnoću i nije smjela nastupati. Tvrdi i da dijete jednom nije odvela više od 40 dana u školu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Na sve to Severina zasad ne odgovara ništa. Prvo je objavila dva Popovićeva kratka videa, pa ih obrisala, a onda se odlučila na puno opušteniju varijantu. Na Instagramu se, naime, prisjetila putovanja na Maldive te objavila fotografiju na kojoj pozira bez grudnjaka, sa slamnatim šeširom na glavi te gleda u daljinu.




“Tamo, tamo da putujem”, citirala je Arsena Dedića u novoj objavi.

Pročitaj i ovo! POPOVIĆ TEŠKO OPTUŽIO SEVERINU: ‘Htio sam da se testiramo na drogu, odbila je… Izbila je ogromna svađa. Postoje dvije Severine’

Foto: YouTube




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.