Foto: Instagram

Severina jednim potezom izazvala lavinu bijesnih reakcija, evo što je svima zasmetalo: ‘Sramite se’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Pjevačica Severina ne krije koliko je ponosna na svojeg 11-godišnjeg sina Aleksandra. Stoga ni ne čudi što često dijeli zajedničke fotografije s njime, no jedan detalj je posebno upečatljiv u svakoj objavi tog karaktera.

Naime, radi sudske zabrane nije joj dopušteno pokazivati sinovo lice na fotografijama.

“Dom je tamo gdje je srce”

Istu zabranu je zatražio njen bivši partner i Aleksandrov otac, Milan Popović. Iako je ta činjenica poznata mnogim fanovima, oni svejedno nisu oklijevali iskazati svoje nezadovoljstvo time na jednoj od njenih posljednjih objava.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)




“Dom je tamo gdje je srce,” napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj zagrljena pozira sa Aleksandrom ispred jednog restorana. Sinovo lice pokrila je emotikonom bijelog srca, na što su fanovi oštro reagirali.

“Sramota za državu”

“Koja sramota od države kad vlastita mama ne smije pokazati lice svog sina”, “Jedina mama u Hrvatskoj koja ne smije pokazati svoju ljubav”, “Sramota za državu i sud i pravdu”, “Da ne možeš svoje sunce pokazati, tužno”, pisali su pratitelji.

MILAN POPOVIĆ O SEVERINI I ODGOJU SINA! ‘Ona definitivno Aleksandru pruža tu bezuvjetnu majčinsku ljubav koja je njemu potrebna’




O vezi Severine i Milana Popovića pisalo se već mnogo puta. U vezi su bili tri godine, a prekinuli su samo godinu dana nakon Aleksandrovog rođenja. Sve od tada vode bitku oko skrbništva 11-godišnjeg dječaka.

Prošle godine ta bitka dobila je rješenje u vidu vraćanja skrbništva pjevačici. Od tada Aleksandar vrijeme u jednakoj mjeri provodi i sa majkom i sa ocem, a upravo Milan ovih dana očekuje svoje peto dijete sa tajanstvenom partnericom Bojanom.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.