Foto: Screenshot/YouTube

Rijetki se sjećaju ovog srpskog pjevača: Godinama mu nema traga

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Ovogodišnje natjecanje za pjesmu Eurosonga sve nam je bliže. Hrvatska se već naveliko priprema za interne izbore koji odlučuju o predstavniku, a isto se radi i u regiji. I dok velik broj zemalja svojeg predstavnika još nema, mnogi se prisjećaju prethodnih izvođača koji su se na ovaj ili onaj način istaknuli.

Jedan od njih zasigurno je srpski pjevač Milan Stanković. Regija ga je imala prilike upoznati kada je predstavljao Srbiju na Eurosongu u Oslu 2010. godine. Tamo je sa pjesmom ‘Ovo je Balkan’, za čije riječi i glazbu je bio zaslužan Goran Bregović, završio na 13. mjestu. Publici je tada zapeo za oko svojim specifičnim imidžem te izbijeljenom kosom.

U takvom izdanju mnogi bi rekli da izgleda kao pripadnik nekog korejskog ‘boy banda’. Čini se kako Milanu to nije smetalo, jer je jednom prilikom sudjelovao na Danima korejske kulture u Beogradu. Time se pohvalio na društvenim mrežama, a upravo njegovo prisutstvo na njima kod javnosti izaziva intrigu.

Godinama ne radi na novim pjesmama

Naime, posljednji put je na svojim profilima bio aktivan 2020. godine. Uz to, već pet godina nije izdao nijednu novu pjesmu, što je naravno potaknulo šuškanja po medijima. O svemu su se zapitali i njegovi fanovi ispod starijih objava na Instagramu, a sudeći prema odgovorima razlog njegovog mrežnog odmora je to da se posvetio religiji.

DORA OSTAJE UPAMĆENA PO TOLJINOJ IZJAVI: Šokirao Fodora, Battifiaca ostao bez teksta




Srpski mediji također su se o svemu raspisali, navodeći kako Milan danas obilazi samostane te prati crkvena predavanja. U jednom takvom izdanju uhvatili su ga i tamošnji fotografi, dok je prisustvovao vjerskom skupu. Na fotografiji, koju možete pogledati OVDJE, vidljivo je da danas ima dugu crnu kosu koju često zaveže u rep.

U međuvremenu je Milan, prema napisima, osnovao i biznis sa kamionima u Chicagu, što mu naizgled dobro ide. “Milan je još u ožujku 2022. godine otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Chicagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lijepo napreduje, a i zaposleni su vrlo zadovoljni”, istaknuo je izvor blizak pjevaču.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.