Foto: TikTok

Par u kući pronašao skrivenu sobu za koju nisu znali 4 godine: ‘Zovite detektiva, jako čudno’

Autor: Bruno Herljević

Tiktokerica Aurora Blazingstar podijelila je iskustvo koje kao da je iz filma. S mužem je prije četiri godine kupila kuću, no par je tek sad otkrio da postoji skriveni dio njihovom doma u kojem prije nisu bili. Neki zabrinuti pratitelji predložili su joj da se obrati policiji.

U komentarima pokušavaju dokučiti koja je bila svrha tajne prostorije. Aurorina priča potaknula je znatiželju i maštu pratitelja. Mnogi su uvjereni da se prostorija koristila za neke ilegalne svrhe. Mnogi se pitaju tko je bio prošli vlasnik kuće.

“Mislim da bi trebala unajmiti detektiva. Samo kažem. To je jako čudno, zašto je podrum tako dobro skriven?”, “Ja bih i dalje bila zabrinuta. Potražila bih tragove krvi. Htjela bih znati što se tu dogodilo jer bivši vlasnik nije ni rekao za sobu. To je prečudno.”, neki su od komentara na objavu.

@kids_up_in_here Unedited first views of the hidden room. #creepy #hiddenroom #hiddenroominmyhouse #hiddenrooms #creepytok #fyp ♬ original sound – Aurora Blazingstar

Aurora pratitelje pokušava uvjeriti da se u sobi nije događalo ništa jezivo i da bi kontaktiranje policije nepotrebno uzrokovalo paniku. Nije htjela otkriti tko je bio bivši vlasnik kuće.

Kako su otkrili tajnu sobu?

Aurorin muž slučajno je otkrio da se jedan od podrumskih židova može pomicati poput kliznih vrata. Zid je skrivao vrata koja vode u tajnu sobu koja ima bravu samo s vanjske strane. U prostoriji je bio samo stari tepih. Prije su ispred kliznog zida bile police koje do tad nisu pomicali, pa nikad nisu ni imali priliku otkriti tajnu sobu.

@kids_up_in_here Life is not an episode of CSI. Oh, and if you dont like my voice, don’t watch my videos and please go to hell. ✨ #hiddenroom #secretroom ♬ original sound – Aurora Blazingstar




Auroru je više od otkrića tajne sobe zabrinula reakcija njenih pratitelja. “Malo me plašite time. Strah me da će mi netko od vas pozvati policiju. Molim vas, nemojte, to je samo soba”, zatražila je Aurora.

Švedska okončala 200 godina neutralnosti i pridružila se NATO-u: ‘Dobre stvari dolaze onima koji čekaju’




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.