Foto: CROPIX

(FOTO) OBJAVIO FOTKU S FATALNOM SPLIĆANKOM! Momčilo vidno raspoložen nakon razvoda, evo ga s glumicom: ‘Loading’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Vijest o razvodu glumačkog para, Jelene Perčin i Momčila Otaševića, šokirala je hrvatsku javnost početkom godine, a glasine da je tome kumovala treća osoba, dodatno su je potresle. Naime, još su krajem prošle godine krenula šuškanja o nesuglasicama bračnog para, a Otaševića se počelo spajati sa splitskom glumicom Anom Uršulom Najev.

“Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje”, komentirala je Ana te glasine za Slobodnu Dalmaciju. Momčilo i Jelena o tome nisu dosada rekli ni riječi, a po posljednjim objava na Instagramu, čini se da Momčila uopće ne diraju takva nagađanja.

Foto: Instagram Screenshot

Glumačka ekipa humoristične serije “Kumovi” ponovo se okupila povodom snimanja druge sezone. Kako je prenio Story, izvor koji im je kazao za njihov odnos, naveo je kako je između Ane i Momčila zaiskrilo upravo na snimanju te serije.

Momčilo je na svom Instagramu podijelio story glumice Jagode Kumrić, a potom i onaj Ane Uršule Najev.

Foto: Instagram Screenshot

Možda je upravo ovim činom Momčilo htio nešto poručiti javnosti, a radi li se o potvrdi ljubavnog odnosa ili pak demantiranju, valjat će pričekati još neko vrijeme da saznamo.

Podsjetimo, vijest o razvodu potvrdila je Jelena Perčin za Gloriju: “Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece.”




Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.