Foto: Tea Cimas / Cropix

Nina Morić ispričala na što ju je tjerao bivši partner: ‘Nisam htjela, plakala sam’

Autor: I.D.

Kontroverzni talijanski paparazzo Fabrizio Corona (50) i njegova djevojka Sara Barbieri, koja je 26 godina mlađa od njega, očekuju dijete. Coroni će to biti drugo dijete jer već ima sina Carlosa (21) iz braka sa zagrebačkom manekenkom Ninom Morić (47), koja živi u Milanu.

Nakon niza turbulencija koje su imali u svom odnosu zavladalo je primirje između Nine i Corone. Nina je Coroninoj djevojci na svojoj društvenoj mreži čestitala na tome što će prvi put postati majka. “Tvoja trudnoća je čudo života”, napisala je Nina.

S druge strane pak, svega nekoliko dana prije manekenka se žestoko obrušila na Coronu u podcastu Gurulandia u kojem je gostovala. “Nisam se htjela slikati gola za magazin Max. Puno sam plakala zbog toga. Corona me natjerao na to. Corona je šu*ak, ali volim ga. On je jedan manipulator. Do određene točke, zavisi s kim ima posla. Ali da, on me natjerao da se slikam gola za kalendar i bila sam vrlo uzrujana zbog toga”, rekla je Nina koja je u podcastu pričala i o svojoj intimi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fabrizio Corona (@fabriziocoronareal)




‘On je ostarjeli narcis, ali ipak ima dobro srce’

“Seks je za mene bio kazna, nisam uživala. Ipak, da mogu vratiti vrijeme unatrag ponovno bih se udala za Coronu. On je ostarjeli narcis, ali ipak ima dobro srce. Ima usijanu glavu, ne želi ništa napraviti mimo svoje volje, ali ima dobro srce. Trebalo mi je dvadeset godina da ga shvatim. Volim ga prijateljski”, rekla je Nina.

U podcastu se dotakla i svog odnosa s bivše kolegice s modnih pista Naomi Campbell. “Ona je ku*ka. Lažnjak. Možda je bila dobra prema drugima prema meni nije. Bila je sve samo ne dobra”, rekla je Nina. Bivša manekenka i talijanski paparazzo u braku su bili 15 godina. Odnos im je bio sve samo ne miran.

Corona je Ninu varao, između ostalog i s argentinskom manekenkom Belen Rodriguez. Ljubio se s njom ispod Ninina prozora, a Morić ih je gledala. To joj je slomilo srce. Par se konačno rastao 2013. godine. Ipak, unatoč razvodu, strasti između njih nisu se smirile. Javno su se prepucavali, prije svega zbog sina Carlosa, koji je odlučio živjeti s ocem.




Isplivala fotografija bivšeg Severininog muža: On je imao devet, a ona 24

Preklani je zbog njihovog turbulentnog odnosa intervenirala i policija. Corona je bio u kućnom pritvoru zbog zdravstvenih razloga nakon što je osuđen zbog raznih malverzacija s novcem, a jedne večeri banuo je Nini na vrata stana u Milanu i optužio je da mu je ukrala novac. Nina ga je optužila zbog s druge strane provaljivanja u stan.

Ipak, stvari su se između njih i tad ubrzo smirile, pa su zajedno pozirali za naslovnicu jednog talijanskog magazina. Nina Morić u posljednje vrijeme povukla se iz javnosti. Otkrila je svoju novu strast – slikanje, a imala je i izložbu u Italiji.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.