Foto: InMagazin

Nina Badrić jednim detaljem potaknula glasine: Fanovi misle da krije lijepe vijesti

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Jedno od najizraženijih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni zasigurno je Nina Badrić. Ova pjevačica od samih početaka karijere osvojila je simpatije javnosti, a to nastavlja činiti i svakom novom pjesmom. Aktivan život također vodi na društvenim mrežama, gdje sa fanovima često dijeli trenutke iz svakodnevice.

Ovoga puta svoju vjernu vojsku obožavatelja na Instagramu obradovala je fotografijama iz šetnje. Sunčano vrijeme odlučila je iskoristiti hodajući po Zrinjevcu, gdje je pozirala u elegantnoj crnoj haljini sa cvjetnim uzorkom te jednostavnim niskim sandalama.

No nekolicini fanova nije promakao jedan detalj. Naime, osim što je sve upotpunila crvenom torbicom, na lijevoj ruci jasno se vidio decentan srebrni prsten. S obzirom da ga je nosila na znakovitom prstenjaku, među obožavateljima su već krenula nagađanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)




‘Predobro s naglaskom na frizuru’

“Nina, jel’ to zaručnički prsten?”, “Ljepota”, “Fensi šmensi i sve u svemu najljepša”, “Koji stil. Sve je predobro s naglaskom na frizuru”, “Predivna”, “Nina ljepše ti stoji Hvar. Blistaš carice”, “Šećer i to je to”, “Ružica si bila i ostala”, “Prirodna i prezgodna”, samo su neki od komentara.

Igor Mešin bubnuo nezgodan komentar o Alki Vuici: ‘E sad ćeš je upoznati’




Podsjetimo, Nina se nedavno fanovima javila iz frizerskog salona. Tada je otkrila kako se odlučila na još jednu promjenu frizure, koju je skratila te ponovno obojala. Sudeći po ovim novim fotografijama, čini se kako je ostala vjerna svojoj klasičnoj tamnoj boji.

Pjevačica je ranije također poslala upozorenje. Podijelila je screenshot profila na mrežama koji se lažno predstavlja kao ona, te pratiteljima poručila da ne nasjedaju na to. Čini se kako se prevaranti već neko vrijeme koriste njenim imenom i likom, a sve kako bi prodavali tablete i proizvode za mršavljenje.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.