Ilustracija: Pixabay

Muškarac smislio osvetu za ženu koja ga vara devet godine: ‘Čekam godišnjicu braka’

Autor: I.D.

Neobična priča muškaraca koji usprkos saznanja da ga žena vara ne želi se razvesti. Jedan muškarac koji je želio ostati anoniman oglasio se na popularnom društvenom forumu objašnjavajući kako je znao da ga žena vara, ali umjesto da se razvede, on je napravio nešto potpuno neočekivano. Osoba kada sazna da je partner vara, zapravo želi prekinuti vezu ili razvesti se. Međutim, jedan momak je otkrio zašto se odlučio da ipak to ne napravi.

Objavljujući na Redditu, anonimni je mladić otkrio da ga njegova supruga devet godina vara. Poraznu istinu je saznao nakon što je angažirao privatnog detektiva. “Možda sam ‘čudan’ za svoju ideju osvete, ali znate što? Uopće me nije briga”, započeo je on. Čovjek je otkrio da ga je njegova žena varala sa njenim kolegom.

“Unajmio sam privatnog detektiva poslije dva tjedna i dobio sam dokaz koji mi je potreban. Tako da znam što mislite. Zašto ne razvod? Odgovor je vrlo jednostavan: imamo predbračni ugovor i prema njemu prije 10 godina sve se mora podijeliti, ali poslije ćemo oboje imati imovinu koju smo stekli prije braka. Tako da samo to čekam. Moja imovina je, očigledno, važnija od njene, pa kao što sam rekao, samo čekam pravi trenutak”, napisao je on i dodao da je za ženinu aferu znao prije dvije godine. Ali očigledno da mu strpljenja ne manjka…

Ilustracija, Foto: Pexels/Andrea Piacquadio

‘Moja osveta je vrlo jednostavna’

Odmah je kontaktirao odvjetnika koji mu je rekao da pričeka. U vrijeme ženine afere, promijenio je aspekte svog života, poput odlaska u teretanu i unapređenja na poslu. “Planirao sam sve oko našeg razvoda do minimalnih detalja kako ne bi bilo iznenađenja”, dodao je.

“Ali kada dođem na temu, moja osveta je vrlo jednostavna. To je više psihološka stvar i zapravo funkcionira izuzetno dobro. Ja i moja žena nismo imali intimni odnos dvije godine pa volim reći ‘pazi, ali ne diraj’. Ona vidi moje savršeno tijelo svaki dan, ali svaki put kada pokuša nešto, ja je grubo odbijem”, rekao je ovaj muškarac.

Sada strpljivo čeka dva mjeseca da joj uruči papire za razvod na njihovu 10. godišnjicu braka. Ubrzo su se ljudi oglasili, naravno bilo je pozitivnih i negativnih komentara. Jedan je napisao da oboje “zvuče” nepodnošljivo i toksično. Naime, jasno je da je varanje u braku vrlo težak emotivan period za svakog čovjeka. Ostavljenost je jedna od najčešćih i najkompleksnijih koktela s kojima smo se gotovo svi susreli, što u djetinjstvu, što su odrasloj dobi.

Domaći glumci se sjatili na grob neprežaljenog kolege: Rijetko tko bi danas odao ovakvu počast




Razlozi za varanje mogu biti različiti i često su kombinacija više faktora, uključujući emocionalnu i fizičku nezadovoljstvo, probleme u komunikaciji, nerealna očekivanja, nedostatak intimnosti, želju za novim iskustvima, ili čak krizu srednjih godina. Bez obzira na razloge, varanje narušava povjerenje i integritet bračne veze.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.