Foto: Instagram

‘MORAM PRIZNATI, POGRIJEŠIO SAM’ Cigi ponovno o Zsa Zsi: ‘Više me zabrinuo njen poziv na hejtanje mene’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Nakon što je pjevačica Zsa Zsa nedavno gostovala u emisiji “Zdravlje na kvadrat”, gdje je govorila o svom dugogodišnjem problemu s aknama”, došlo je do novog javnog “sukoba”. Naime, u komentarima jednoga članka koji je prenosio njezine riječi, oglasio se Neven Ciganović, kazavši: “Ova stalno o prištevima. Hoće li ikada pričati o nekom svom hitu, kojeg nema?”

Pjevačica mu je odmah odgovorila: “Oprostite, gospodine, razumijem da vi nemate taj problem jer kroz silikone prištevi jednostavno jadni nemaju ni kud izaći. Ali nama normalnim ljudima se to ipak dešava i skroz razumijem da to ne razumijete, zvijezdo.” Oglasila su se i neka poznata imena koja su joj stala u obranu, a potom je Zsa Zsa pozvala ljude “da učine dobro djelo i pošalju mu malo ljubavi”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ZSΛ ZSΛ (@zsazsa_music)

O tome je li mu bila  namjera povrijediti pjevačicu, smetaju li mu prištići na društvenim mrežama, poznaje li njezinu glazbu, kako doživljava reakcije na njegov komentar i sarkastični poziv na “dobro djelo”, odlučili smo upitati upravo Nevena Ciganovića.




‘U pitanju je samo zabava’

“Kada komentiram nešto ili nekog, to nikad ne radim iz neke loše namjere. Često je samo zabava u pitanju, reakcija na nešto što pročitam, i to je najčešće ta prva reakcija, što ne znači da ne razmislim o onome što ću napisati. U slučaju pjevačice Zsa Zse nisam napisao ništa uvredljivo, već sam iznio svoj stav spram njezinog pojavljivanja u medijima, koji sam izgradio, slobodno mogu reći, isključivo na osnovi onog što nam je ona sama prezentirala o sebi.  Protiv nje, kao niti protiv nikoga koga komentiram, nemam apsolutno ništa. Ako su tema “prištevi”, tj. ono glavno što ona momentalno ima za ponuditi ja ću to i komentirati”, pojasnio je Ciganović.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Neven Ciganovic (@nevencigi)

‘Priznajem grešku’

“Moram priznati jedino da sam pogriješio u ovom slučaju što se moj komentar odnosio na ponuđeni naslov članka i da sam površno prošao kroz članak te sam zaključio da nigdje ne spominje svoju glazbu, već samo “problem” s kojim se nosi. Članak se odnosio na emisiju o zdravlju u kojoj je gostovala, i u kojoj sam i ja gostovao prije par mjeseci i pričao o svojim operacijama i svojim problemima.

Bez obzira na grešku koju priznajem, ja nju doživljavam kao nekog tko stalno priča o prištevima, tako da vam time ujedno i odgovaram na vaše pitanje da li znam neki njezin hit odnosno pjesmu.”

Komentar je proizašao i iz ‘frustracije’

“Za mene je hit pjesma koja se non-stop vrti na radio postajama te je jednostavno ne možeš izbjeći bez obzira sviđala se ona meni ili ne. Njoj, kao i drugim pjevačima, želim takvu pjesmu. Apsolutno, da! To je ono što nama definitivno fali – puno dobrih pjesama, jer dobrih pjevača imamo”, kazao nam je Neven.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Neven Ciganovic (@nevencigi)

Dodao je i kako je sporni komentar proizašao i iz “frustracije” zbog činjenice “da u posljednje vrijeme većina medijski popraćenih ličnosti do svojih 5 minuta slave isključivo dolaze iznoseći neke svoje životne probleme, odnosno ”tragedije”, a sve manje nekim svojim talentom ili karizmom koju mogu pružiti našoj sceni.” Tome je, kako kaže, uvelike doprinijela “pošast Tiktokera i influencera koji vrlo rijetko imaju nešto drugo za ponuditi”.

‘Više me brine njezin poziv na hejtanje’

Na pitanje o tome koliko ga diraju riječi koje mu upućuju na društvenim mrežama, Neven je iskreno odgovorio: “Opet vam iskreno moram reći da mi one ništa ne predstavljaju, ali mi je drago da je Zsa Zsa naišla na toliku podršku jer ljudi očito vole slušati i čitati priče o prištevima.”

“Mene je više zabrinuo njezin javni poziv svojih fanova na ‘hejtanje’ mene, provučen kroz lažno moralnu poruku ‘širimo ljubav, šaljimo Cigiju srce’. Da se radi o lažno moralnoj poruci, to je svaki laik mogao zaključiti prema tekstu koji je ona direktno meni uputila označivši me na svojim objavama. Sadržaj tog teksta ne bih komentirao jer on po sadržaju graniči s logikom, ali i zdravim razumom.”

Za kraj, zaključio je: “U svakom slučaju, protiv Zse Zse nemam ništa i veselim se njezinoj skorašnjoj pjesmi, za koju se nadam da će postati hit i da ću je jednog dana sramežljivo pjevušiti ispod tuša.”

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.