Foto: Guliver Image

‘MIRIŠE NA ZNOJ KRV I FEKALIJE!’ Poznati glumac napravio neobičan parfem: Otkrio zašto je morao tako užasno smrdjeti

Autor: Dnevno.hr/ N.K.

Britanski glumac Jude Law napravio je vlastiti parfem za potrebe snimanja novog filma ‘Firebrand’ o kralju Henriku VIII., ali ono što ovaj parfem čini posebnim jest njegov ‘osebujan’ miris.

Naime, Law je napravio parfem s mirisom krvi, znoja i fekalija, a na konferenciji za medije koja se održala u ponedjeljak u Cannesu, glumac je objasnio zašto se odlučio za baš takav miris.

Foto: Guliver Image/ Daniel Cole

“Pročitao sam nekoliko zanimljivih detalja o Henriku, kao što je recimo to da ste ga mogli namirisati tri sobe dalje. Noga mu je jako trunula, a pokušao je sakriti miris ružinim uljem. Mislio sam da ćemo imati dodatni efekt na snimanju ako budem užasno smrdio”, izjavio je na konferenciji.

Law je parfem izradio uz pomoć stručnjaka, a redatelj filma Karim Ainouz prisjetio se kako je to izgledalo na setu i ustanovio je da je miris bio užasan.

Podsjećamo, Law nije jedini celebrity koji je dizajnirao parfem s ‘netipičnim’ mirisnim notama.

Naime, Lady Gaga 2012. izbacila je parfem ‘Fame’, koji navodno miriši po krvi i spermi. Parfem je također specifičan po tome što je tekućina parfema potpuno crna.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mikael Osorno (@mikaelosorno)




Čini se da je i ženski spolni organ bio inspiracija za mnoge poznate koji su se okušali u ulozi parfumera.

Njemački metal bend ‘Rammstein’ prošle godine izbacio je parfem pod ‘suptilnim’ nazivom ‘Pussy’, dok se holivudska glumica Gwyneth Paltrow pohvalila da njezin kontroverzni brend ‘Goop’ prodaje svijeću koja miriši kao njezina vagina čime je poprilično zgrozila javnost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RammWiki (@rammwiki)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli nicola.campri (@nicola.campri)

 

Autor:Dnevno.hr/ N.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.