Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Milan Popović voli 28 godina mlađu, čekaju četvrto dijete: ‘S njom nema svađe i prepiranja’

Autor: I.D.

Milan Popović (57), poznat kao “Kralj bakra”, kako su u rujnu pisali srpski portali, očekuje svoje peto dijete. Njegova supruga Bojana (29) je u već sada u visokoj trudnoći, a ovo će im biti četvrto zajedničko dijete. Prema informacijama susjednih medija, paru stiže još jedan sin.

S Bojanom Milan već ima sinove Milana i Đorđa, te kćer Sofiju. Sin Milana rođen je 2017., Đorđe 2019., a kćer Sofija 2022. godine. Iako se o Bojani zna vrlo malo, Milan je jednom prilikom opisao da se radi o obrazovanoj ženi iz ugledne beogradske obitelji, koja je postala odabrana osoba njegova srca.

S Bojanom se Milan rijetko pojavljuje u javnosti pa nisu česte ni njihove zajedničke fotografije, a zna se samo da je ona studirala marketing. Milan detalje njihove veze maksimalno skriva, a otkrio je prije nekoliko godina tek kako su se upoznali.

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

‘Mila je, draga i super je majka’

“Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu. Studira marketing, iz dobre je beogradske obitelji, jako je zgodna, obrazovana, mlada, oštroumna je, snalažljiva i uvijek spremna na šalu”, rekao je jednom prilikom Popović.

Tad je istaknuo i da je njegova draga mirne naravi i da se nikad ne svađaju. “S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju i te kako biti hirovite. Mila je, draga i super je majka, a to mi je veoma važno”, rekao je. Koliko njegova partnerica uspješno izbjegava medije svjedoči i činjenica da se ne zna čak ni njeno prezime, a nije poznato ni je li se par vjenčao.

SEVERINA ŠOKIRALA NAJNOVIJOM OBJAVOM: Javno podijelila zdravstveni nalaz svog sina




Milana Popovića, hrvatska je javnost upoznala prije više od 10 godina kad se saznalo da je u vezi s najpopularnijom domaćom pjevačicom – Severinom. Strastvena veza koja je počela iznenada, završila je također turbulentno i iznenada, a oko skrbništva nad sinom Aleksandrom, rođenim 2012. godine.

Podsjetimo, nakon što je u javnost izašla informacija kako hrvatska pjevačica Severina i srpski poduzetnik Milan Popović više neće imati skrbništvo ‘po pola’ nad maloljetnim sinom te se isto vraća ocu, brojni Hrvati izrazili su svoje nezadovoljstvo putem društvenih mreža te pjevačici poslali poruke podrške.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.