Foto: YouTube

Mia Negovetić izvadila zubalo usred nastupa, gledatelji: ‘Nastupi mrak, ali ovo su fulali’

Autor: I.D.

U prošloj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato, Mia Negovetić, je prije nastupa, pred kamerama priznala da se najviše pribojavala reakcije slavne pjevačice s kojom se poznaje te je rekla kako je ranije pjevala Vannine pjesme, a i nastupala je s njom. Uskočila je u satenski kostim kakvog je Ivana Vrdoljak Vanna nosila na Porinu 1995. no nije sve teklo glatko.

Mlada Riječanka nije ni slutila da će joj se za vrijeme pjevanja dogoditi to da joj ispadnu umjetni zubi. Mia se nije dala smesti, a svojom izvedbom svevremenskog hita ‘Da ti nisam bila dovoljna’ oduševila je, zabavila i rasplesala žiri i kao i publiku u studiju.

“Ostala sam bez zubi, ali dešava se”, poručila je Mia nakon nastupa, a Enis Bešlagić je jedva dočekao da sve prokomentira. “Znači takva je pjesma da zubi otpadaju. Jako si zagrizla Vannu i mislim da će ona imati tisuću i jedan komentar”, našalio se glumac.

‘Moram priznat da je ovo najbolji detalj bio’

“Grizla si, jako si zagrizla Vannu. Mislim da će ona imat 1001 komentar. Moram priznat da je ovo najbolji detalj bio, da nikad u ovoliko sezone nisu nikom ispali zubi. Je li se to dogodilo i Vanni? Ako je, onda si je fantastično skinula. Što se tiče svega ostalog, sama znaš”, komentirao je Enis.

“Nastupi ove godine su mrak, ali ovu šminku su fulali svima”, “Super je što u ovoj sezoni više stavljaju domaće izvođače”, “Nije baš imitirala Vanu, a nisu ju baš ni našminkali približno kao Vana nije baš ni plesala kao Vana, sve nekako mlako”, “U ovoj sezoni da ne znamo pjesmu po maskama ne bi znala koji je pjevač u pitanju. Prva emisija, tko je tada maskirao kandidate i sada pozovite tu ekipu “, komentirali su gledatelji.

Objavljen iskaz i uhićenih Hrvata, a jedna izjava je hit: ‘Ma nož mi služi za posao’




U nedjelju je tako pobjedu zbog izvedbe Aleksandre Prijović uzeo Alen Bičević. “Zabavna emisija pa bi i pjesme trebale biti zabavne ovo forsanje folka po svuda je naporno”, “Konačno prava zabava na TV-u”, “Fenomenalni su, tako su me nasmijali”, “Dobro je zvučao, ali ovo je malo pretjerivanje s Prijović”, komentirali su neki na društvenim mrežama.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.