Foto: Marko Todorov / CROPIX

Marko Grubnić iznenadio Hrvate, evo što skriva u svome domu: ‘Kuda s tim svim?’

Autor: I.D.

Popularni modni stilist Marko Grubnić dao je pratiteljima uvid u svoj veliki, raskošni ormar. Kako i priliči jednom stilistu, Grubnić je posložio odjeću i snimio video kojim je pokazao koliko je uredan, a kadrovi njegovog ogromnog ormara očarali su pratitelje u komentarima.

Njegovi se pratitelji nisu mogli nadiviti urednosti i organiziranosti njegovog ormara, a neki su čak nazvali uprizoreni “walk-in” ormar “rajem za oči”. Uz brojne košulje, brendirane majice i veliko ogledalo, ovaj raj za svakog ljubitelja mode krase i biljke. U kadrovima je pokazao zavidnu kolekciju odijela, košulja i brendiranih majici, cipela te sunčanih naočala.

Iako je vrlo aktivan na društvenim mrežama, Marko rijetko pokazuje svoj ormar, a jednu je pratiteljicu izričito interesiralo “što radi s tolikom garderobom”. “Znam da ste javna ličnost i nije dobro pojaviti se dva puta u istom, ali kuda s tim recimo kad “iznosate?”, upitala je u komentarima. Josip Piteša joj je odgovorio kako Grubnić “često ponavlja i reciklira ormar”, tako da nije od onih koji jednom nešto odjene i više nikada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)




Grubnić krije više talenata

Inače, što se tiče posljednjeg izdanja kojim je počastio svoje obožavatelje na društvenim mrežama, ovaj 41-godišnji modni stilist i kritičar je u svom prostranom ormaru odjenuo Tagliatore sako, majicu brenda Dolce & Gabbana, Corneliani hlače te otmjene Santoni cipele koje je upario s torbom s potpisom Toma Forda.

Podsjetimo, Alka Vuica je prije izbora objavila plakat na kojem pozira u leopard uzorku, kojeg je kasnije izbrisala s društvenih mreža. Nakon toga se javila s novim plakatom, koji je izazvao puno negativnih reakcija, zbog čega je Alka kasnije objavila neuređenu verziju fotografije. ‘Priznala’ je i da joj je u obrađivanju fotografije pomogao stilist Marko Grubnić.

Tonči Huljić ne može ovo shvatiti: ‘Bio im je to target da se iživljavaju’




Kako se čini po Alkinim riječima, Grubniću se nije svidjelo što je spomenula njegovo ime, a komentirao je i kako nije znao da će to Alka iskoristiti za plakat. Ona je, pak, otkrila kako voli izgledati ‘umjetno i plastično’ te dodala kako nema ništa protiv operacija.

“Ja sam kriva jer sam se iznervirala kako su me svi prozvali, pa sam spomenula Marka. Onda se Marko uzrujao zašto sam ga uopće spominjala, pa sam odmah maknula. A mislim stavila sam fotke koje su iz showa, to se u principu ne bi trebalo raditi”, rekla je Alka.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.