Foto: Nera Simic/CROPIX

Mariji Šerifović ruka ‘zalutala’ prema Cveku: Pogledajte kako je Hrvat reagirao

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Srpska pjevačica Marija Šerifović tijekom karijere je izdvojila mjesto za sebe na sceni. Njeni nastupi redovito se urezuju drugima u pamćenje, a zbog simpatične naravi već rano je osvojila simpatije javnosti. Nedavno je postala majka sinčića Marija uz pomoć surogat majke, a za Dan žena je fanovima priredila spektakl.

Nakon 20 godina djelovanja na sceni konačno je nastupila pred prepunom zagrebačkom Arenom. Sudeći po reakcijama i skandiranju njenog imena, publika je jedva dočekala njen koncert, a i sama Marija je bila veoma emotivna. Mnogima je vrhunac ionako spektakularne večeri bio trenutak kada je na pozornicu izašao Matija Cvek.

S njime je prvo otpjevala njihov duet Pola sunca koji je poharao ljestvice, a zatim je Matija otpjevao dvije svoje pjesme. Mrežama se sada počeo širiti isječak sa koncerta na kojemu se vidi kako se Srpkinja odlučila za neočekivan potez koji je mnoge nasmijao do suza. Naime, u jednom trenu jasno se vidi kako je Cveka uhvatila za stražnjicu.

@iggyigi #😱 #fyp #foryoupage #fyyyyyyyyyyyyyyyy #viraltiktok #fypシ゚viral #fy #macedonia #balkan ♬ original sound – iggyigi

Brzo se pribrao i zagrlio kolegicu

Ako je suditi prema njegovoj reakciji, sve ovo bilo je u dobrom duhu. Iako isprva iznenađen, Matija je ubrzo prihvatio šalu te uz osmijeh zagrlio svoju srpsku kolegicu. Fanovi su jasno izrazili svoje oduševljenje, a posebno se ističe jedan komentar koji govori: “Šta će žena, sretna je konačno. Ima sina i uživa u životu.”

Podsjetimo, Šerifović je na početku nastupa publici poručila kako joj treba malo vremena da joj se puls smiri. Osim brojnih hitova, izvela je i ‘Molitvu’ s kojom je pobijedila na Eurosongu, a emocije su je gotovo svladale tijekom pjesme ‘Dolazi ljubav’ koju je posvetila sinu. Zbog njega je, kaže, skoro i odustala od koncerta.

HOĆE LI I HRVATSKA PŠENICA ZAVRŠITI U MORU? ‘I nama je bilo tako za vrijeme Domovinskog rata, ali zbog Ukrajine smo izgubili naše najveće tržište’




“Pored toga što sam Marijeva mama ipak je glazba moja prva uloga koja mi je obilježila život. Kada vidim vas i ljubav koja dolazi nekako nemam pravo da prestanem. Ne znam čime sam ovo zaslužila”, poručila je Srpkinja publici. Prilikom izlaska Cveka na pozornicu, Marija ga je predstavila uz posebno lijepe riječi.

“Ja rijetko snimam duete, jer nemam s kime, ali njega sam zamijetila prije dvije godine. Ovaj momak vam je sjajan, sjajan, sjajan ako nekoga zanima mišljenje srednjovjekovne žene od 39 godina – među top tri muška vokala u državi”, nahvalila ga je. Za kraj je poručila kako se nada da će idućih 20 godina biti isto toliko zabavno, jer tada planira u mirovinu.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.