Foto: Nova TV

LOPOVSKA POSLA POSTAJU JOŠ SMJEŠNIJA: U Dizmovo stiže kradljivica Žana

Autor: T. Š.

Zavrzlame prepune humora u hit seriji ”Dar Mar” učinila je još urnebesnijima odlična Olga Pakalović u ulozi Žane, bivše bankarice koja je pljačkala svoje klijente i ljubavnice lopova Dugog.

”Dolazi Žana, u potpuno novom žanru. Ona je u paru s Dugim, to je nekakav par spletkaroša, koji su simpa i super se zabavljaju”, opisala je glumica Olga Pakalović svoju novu ulogu u humorističnoj seriji Nove TV.

Foto: Nova TV

Puna života i uvijek spremna za zabavu, Žana je slična Dugome po tome što uvijek stavlja sebe na prvo mjesto, a nije joj strano ni otuđivanje onoga što nije njezino. Ova simpatična kradljivica potrudit će se da Dugom, ali i ostalim članovima male lopovske organizacije ne bude dosadno.

Foto: Nova TV

Žanu u šarmantno i živopisno mjesto Dizmovo dolazi Dugome u kuću te ostaje zatečena. Ona naime, dolazi misleći da će u kući Dugoga pronaći neku drugu ljubavnicu, a umjesto toga ondje je zatekla otetog policajca Željka. Žana motivira Dugog, Željka i Anđelu da budu veseli i organizira roštilj te istovremeno pokušava spojiti Anđelu i Željka usprkos molbama Dugog da se ne petlja u to. Nakon lijepo provedenog dana, Dugi je ipak zabrinut jer ne može zaboraviti da ih Crni i dalje traži, a Žana mu kaže da možda ima rješenje…  Hoće li Žana, jednako sklona lopovlucima poput Dugoga pomrsiti njegove planove ili će mu biti od pomoći, tek ćemo vidjeti.

Foto: Nova TV

Ne propustite nove nastavke popularne serije ”Dar Mar” na Novoj TV.

Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.