Mia Begović za srpske medije otkrila nedostaje li joj Jugoslavija: Pročitajte što je rekla

Autor: Dnevno

Nije bila pretjerano izravna.

Hrvatska glumica Mia Begović u razgovoru za Kurir progovorila je među ostalim i o prostoru bivše Jugoslavije te odgovorila na pitanje da li joj isti nedostaje.

”Ne volim ljepiti etikete, pa ni da se meni lijepe. Ovo je Teatar na raskršću, ali evo Lukić je stigao iz Njemačke. Smatram da je odlično što festival ima  internacionalnu komponentu, što su se ovdje izmiješali različiti jezici, umjetnički senzibiliteti, i mislim da nam jako nedostaje to da imamo više uvida, da više putujemo, da razmjenjujemo umjetničku energiju i iskustva jer samo tako možemo širiti vidike. To će potaknuti i nas same, kao intelektualna injekcija da i mi budemo što bolji, zanimljiviji i da što više možemo dati, ponuditi publici”, rekla je hrvatska glumica.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.