Foto: Instagram

Lepa Lukić otkrila tko je bio najveći švaler u bivšoj državi: Njemu nisu smetali ni hendikepi

Autor: B.G.

Srpska pjevačica narodne glazbe, Lepa Lukić, iza sebe ima veoma uspješnu karijeru koja traje nekoliko desetljeća, ali i brojne uspomene i anegdote koje su obilježile turneje i putovanja s kolegama.

Svojim pričama Lepa često publiku dovede do suza, a jednom prilikom je anegdotom o Staniši Stošiću izmamila osmijeh na lice svima u emisiji.

“Je li istina da je Staniša Stošić volio imati novu ženu u kojem god gradu da se nalazio i da ste vi falingu kod jedne?”, zanimalo je voditelja.

Foto: Instagram

‘Znaš kako je lijepa ova druga’

“Jest! Sve tamo dolaze iza bine, ove što vole glazbenike i u jednom gradu jedna, u drugom druga, a u trećem gradu treća, kad ono jedna ima kraću nogu. Ja mu kažem – nema veze što ima kraću nogu, svima se to može dogoditi, nego ti je ona djevojka jučer koju sam vidjela baš lijepa i ljepša od nje”, počela je priču pjevačica i otkrila detalj zbog kojeg su svi doslovno vrištali od smijeha.

“Kad kaže on ‘znaš kako je lijepa ova druga’, rekao je misleći na drugu nogu. Kao – jedna je lijepa, ova nije važna”, prepričala je Lepa, koja je nedavno u Beogradu održala svoj posljednji solistički koncert.

‘Kako su se voljele dvije budale’: Dirljiva ljubavna priča najljepše glumice bivše Jugoslavije




“Krenula sam od izvora, naišla na dva putića, jedan vodi na kraj sela, a drugi do Beograda. Sreća mi se osmjehnula, pjesma me je osvojila, odvela me iz rodnog sela, a nije me ni pitala. Kada ste prvu pjesmu čuli, mene s njom zavoljeli. Podigli me u nebesa, ja sam to od vas zalsužila, svega sam se odrekla, nikad nisam zažalila samo da bi vama pjevala”, izrecitirala je publici koja ju je slušala desetljećima.




Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.