Foto: Instagram

KĆI RADE ŠERBEDŽIJE PRIZNALA: ′Ponekad se umorim kad ga gledam…’

Autor: Dnevno

Glumica Lucija Šerbedžija nedavno je,  poput tate Rade i brata Danila Šerbedžije, odlučila zaploviti glazbenim vodama. Predstavila je i svoj novi singl i u fazi je priprema za novi album.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucija Serbedzija (@lucijaserbedzija)

Iako ne voli pričati o privatnom životu, napravila je iznimku. Za svog tatu je tako rekla da je najbolji na svijetu.
‘Katkad je kao dijete pa u sekundi postane mudrac. Pun je ljubavi, nikad mu ništa nije teško. Jutros je otišao na tržnicu, kupio šnicl, ribice, piletinu, posjetio je i Danila, posvetio se unucima. Umorim se dok ga gledam koliko ima energije’, priznala je glumica za Story.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rade Šerbedžija (@radeserbedzija.official)




Otkrila je ponešto i o vezi s profesionalnim trenerom Tomislavom Dolušićem.
‘Obožavamo iste stvari. Oboje smo zaljubljeni u prirodu. Osmislio je fenomenalni sustav vježbanja Born 2 Flow i Hard Body u kojem se radi s težinom tijela, a to mi odgovora. Jako je važno i disanje, bio je na raznim seminarima, od Wima Hofa nadalje. U sve me uputio’, rekla je Lucija.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Lucija Serbedzija (@lucijaserbedzija)

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.