Foto: Guliver image

Izvadila rebra da bi nosila ovu haljinu? Svijet treperi zbog izdanja slavne dame

Autor: I.D.

U ponedjeljak je održan veliki događaj za slavne face – Met Gala. Taj događaj poharale su mnoge neobične modne kombinacije, no najviše zgražanja izazvala je definitivno Kim Kardashian. Naime, pojavila se u haljini sa srebrnim korzetom toliko stanjenog struka da mnogima nije bilo jasno kako u tome uopće može disati, a netko je postavio i pitanje koliko je rebara morala izvaditi da bi tako nešto mogla odjenuti.

Očekivano, društvene mreže odmah su planule. “Koliko je rebara Kim izvadila?!”, “Završit će u bolnici do kraja večeri”, “Pitam se kako Kim diše na Met gali”, neki su od brojnih komentara korisnika društvenih mreža na račun Kimina strukića, a neki su primijetili i da je malo više pomaknut u jednu stranu.

Inače, tema ovogodišnje Met Gala zabave, manifestacije kojom se još od 1948. prikupljaju sredstva za Kostimografski institut newyorškog Metropolitan muzeja, a jedan je od najvažnijih modnih događaja godine kojeg nazivaju i “Oscarima Istočne obale”, bila je “Uspavana ljepotica: ponovno buđenje mode”, a dress code bio je “Vremenski vrt”.

Glamurozna večer

“Najluđa noć mog života u vrtu i ja sam zgrabila džemper svog dečka i istrčala na posao. I moja kosa je neuredna”, izjavila je Kim za Vogue. Kim je od 2014. bila u braku s Kanyeom Westom, s kojim je dobila četvero djece, a službeno su se razveli 2022. godine.




I ostale dame su privukle pažnju svojim odjevnim kombinacijama. Demi Moore zablistala je u neobičnoj haljini Harisa Reeda u kombinaciji s nikad viđenim Cartierovim komadom. Crna haljina izrađena je od starih tapeta, a imala je prekrasne ružičasto-bijele cvjetove na prednjoj strani. Rukavi su bili u obliku krila s ukrasima u obliku strelica.

Zvijezda 90-ih, Pamela Anderson, imala je svoj dugoočekivani debi na Met Gali. Glumica (56) pojavila se u bež haljini do poda Oscara de la Rente predstavljajući glamur starog Hollywooda. Njezin elegantan dizajn sadržavao je steznik i asimetrični dekolte. Iako Pamela njeguje prirodni look bez šminke, odlučila je promijeniti karakteristični izgled za ovaj događaj.

Mirjana Hrga oplela po RTL-u zbog ovog priloga: ‘Ovaj narod nije normalan’




Na Met Gali pokazala je svu glamuroznost svog prirodnog izgleda uz ružičasto sjenilo i ružičaste sjajne usne. Kombinaciju je upotpunila s dvije svjetlucave ogrlice koje su bile prebačene preko Andersonovih ramena, a njezina plava kosa bila je stilizirana u valovitu podignutu kosu, ukrašenu perjem.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.