FOTO: Cropix

Iz manastira udarili po Prijovićki: ‘Ta seljačka muzika je preplavila bivšu Jugoslaviju’

Autor: B.G.

Starješina manastira Ribnica kod Mionice, monah Arsenije Jovanović, često komentira društvena dešavanja u svojim besjedama, ali se nerijetko osvrće i na estradni svijet. Nedavno je tako isprozivao Anu Ivanović i Bastiana Schweinsteigera, a sada se osvrnuo na pjevačicu Aleksandru Prijović, koja posljednjih nekoliko dana žari i pali Osijekom.

“Sada se napravila neka kombinacija gradskih narodnjaka. Tu je glavni predstavnik Ceca i njena učenica i njen klon Aleksandra Prijović. Potpuno izostaje bilo kakav bunt, bilo kakav socijalna kritika. Samo tijelo. Znači sada se turbofolk i zabavna glazba sublimiraju u jedan pravac i to je taj novi pravac”, ispričao je.

“Taj pravac nije seoski, on je seljački. Znači, kada je netko seljačina, to ne znači da je sa sela. Seljačina može da biti i profesor sveučilišta. Ti na selu imaš takvu gospodu da se zaprepastiš. Ta seljačka novokomponirana glazba je nažalost preplavila čitavu Jugu i šire. Svi luduju za njom”, dodao je Arsenije.

FOTO: Jurica Cvitanić/Extra FM

‘To ni Oliver da se ustane iz mrtvih ne bi uspio’

Osvrnuo se i na činjenicu da je Aleksandra napunila pet Arena u Zagrebu: “To Oliver Dragović da ustane iz mrtvih ne bi uspio. Meni su nju pohvalili kao ona je jako pristojna. Ja sam požio vidjeti tu pristojnost. Pomislio sam da možda mi Srbi imamo neki pozitivan utjecaj na braću Hrvate. Jaoj, kada sam ja to vidio. Pristojna, a u nekom tijesnom, kožnom kostimu gdje se svaki nabor njenog zgodnog, mladog ženskog tijela vidi. Ona izgleda kao nešto iz znanstveno-fantastičnih filmova. Kako to može biti pristojno”, smatra monah.

Osvanuo oglas za karte Aleksandre Prijović u Areni, cijena je van svake pameti

Podsjetimo, i treću večer zaredom Aleksandra je u osječkom Gradskom Vrtu napravila show. Hitovi pred tisućama fanova iz Slavonije samo su se nizali. Pred regionalnom zvijezdom još su dva nastupa u Osijeku – 17. i 18. veljače.




Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.