Foto: RTL

Ines Petrić o planiranju vjenčanja: ‘Zahtjevna sam po tom pitanju, veliki sam esteta’

Autor: I.D.

Kandidatkinja koja drži rekord u emisiji “Ljubav je na selu” je Ines Petrić, koja je otkrila da će biti kuma Ireni Slopšek na njezinom vjenčanju u Hrvatskoj nakon što se nedavno udala za Fonda u Kamerunu

“Irena je uvijek govorila da ću joj ja biti kuma ako će se ikada udati u životu, super se slažemo, zezamo i naše prijateljstvo je prijateljstvo koje se teško danas nađe i stječe”, ispričala je Ines za RTL.

Ines je otkrila otkad traje njeno prijateljstvo s Irenom. “I tako pijemo kave i danas, družimo se, pomažemo si i gradimo prijateljstvo iz dana u dan. Naše prijateljstvo traje otkad je Irena prvi put došla u show. Teško bi mi bilo zamisliti da gledam show, a da ja nisam u njemu. To je show koji me je stvorio, koji mi je donio puno puno dobrih i lijepih stvari te još dan danas nemam prave riječi zahvale mom RTL-u i produkciji”, rekla je.

Foto: RTL

‘Pripreme za Irenino vjenčanje teku super’

Ines je otkrila kako teku pripreme Ireninog vjenčanja u Hrvatskoj. “Pripreme za Irenino vjenčanje teku super. Trenutno sam u pregovorima oko djevojačke zabave i oko moje haljine. Uglavnom, reklo bi se sve je pod kontrolom pod tom pitanju. Imam velike planove za djevojačku zabavu, zahtjevna sam po tom pitanju, veliki sam esteta pa volim da je sve u stilu.

Jako sam sretna što mi prijateljice pomažu jer znam da će sve biti u najboljem redu, i više od toga. Mislimo zvati neke pjevačice pa ćemo vidjeti da li se sve može uskladiti, to ćemo još vidjeti. Neće biti striper na zabavi.

Naime, to se ne bi svidjelo osobi koja mi je jako važna u života, a ja jednostavno zbog toga ne želim između nas stvarati negativnu energiju ili trzavice. Prilagodljiva sam osoba po prirodi. Ako bi nekoga neke stvari zasmetale, naravno da ih neću raditi. Tako sam odgojena. To su ti Kaštelanski geni kameni”, objasnila je.

https://www.dnevno.hr/magazin/severina-objavila-najemotivniji-video-do-sad-ako-je-ovo-moj-poziv-odozgo-ici-cu-do-kraja-2319951/




Kaže kako još ona i Irena rade na nabavci vjenčanice. “U pregovorima smo oko Irenine vjenčane haljine, tako da smo u potražnji. Također sam i u realizaciji svoje haljine, neodlučna sam oko boja”, rekla je Ines.

Otkrila je postoji li u njezinom životu netko poseban i dobiva li često ljubavne ponude. “Što reći po tom pitanju? Naravno da postoji osoba koja mi je podrška u svemu, netko tko je prije svega karakter, osoba kojoj ne smeta moja popularnost, koja na sve to ne gleda s nekom mržnjom i rečenicom: ‘Pa zar ti to treba u životu?’ Takve osobe, nažalost ne žive u Hrvatskoj. Eto diplomatski odgovor. Ima udvarača, naravno”, priznala je.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.