Foto: RTL

Hrvatima dosta Braka na prvu, ova ih scena iznervirala: ‘Zašto brišete komentare?’

Autor: I.D.

Danijela i Alan bili su na ručku u sociološkom eksperimentu ‘Brak na prvu’, a Alan je komentirao Danijeli kako bi se trebala više smijati. ”Moraš se, inače, malo češće smijati. To ti ljepše stoji, ono”, rekao joj je Alan, a ona mu se zahvalila na uputstvu.

”Odnosi su nam narušeni… Imam iskustva gdje sam stvarno bila povrijeđena i zbilja mi nije ovo zabavno”, komentirala je Danijela. Alan je upitao Danijelu je li kreativna osoba, a iznenadio se njezin odgovorom. ”Studirala sam umjetnost i dizajn u Londonu tako da rekla bih da jesam”, rekla je.

”Ti bi se trebao baviti dramskom umjetnošću, to bi bio dobar kanal za tebe”, dodala je, a naljutila se kada ju je Alan nazvao ‘draga’. ”Pa nemoj me odmah zvati draga, kažeš mi draga samo kad se kamera upali”, objasnila je Danijela, a on je njoj rekao da ga prestane tako gledati. ”Žena me mrzi pa mi nisu jasni ti flertujući pogledi”, rekao je Alan, a nabrojao je i poglede koje Danijela ima.

Foto: RTL

‘Ja ovo dvoje nikako ne razumijem’

Gledatelji su također komentirali ovu scenu Alana i Danijele. “Otišla je Danijela, nije rekla zbogom”, “Oboje izađite van Alen je takav kakav je a Danijela skini šminku da se vidi tvoja ljepota a toliko se pretvaraš da se gadi ženskom rodu”, “Ja ovo dvoje nikako ne razumijem, ne znam tko je luđi”, “Alan se pogubio i svašta govori i napada Danijelu na različite načine, Bože sačuvaj, a Danijela ga je pročitala i ne upušta se u rasprave jer zna da kod njega nema razumnog razgovora. Samo se smije na sve to, jer što joj drugo preostaje?”, komentiralo se.

Gledatelji kod Doris Pinčić odmah primijetili promjenu: ‘Ali uvijek najljepša’

“Zašto brišete komentare? Bez vrijeđanja i ružnih riječi, samo inteligentne procjene”, “Alan je vrlo vjerojatno nesiguran tip koji kad naiđe na ženu iznad svoje lige koja mu se sviđa, reagira tako da je želi spustiti da bi je mogao dobiti, jer nažalost kod nekih žena to pali”, “Frajer je totalno okej lik”, “Čudom se čude obadvoje…”, pisali su gledatelji.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.