FOTO: Cropix

Hrvatice su ga obožavale, no dobile su hladni tuš kada je priznao da ne vjeruje u brak

Autor: G.B.

U doba najveće sportske slave za Vitom Padovanom uzdisale su mnoge Hrvatice, no niti jednoj od njih nije uspjelo ovog vaterpolista odvesti pred oltar.

U doba najveće sportske slave Padovan je redovito bio proglašavan najpoželjnijim neženjom, a tada je i dobio nadimak ‘vodeni Apolon’. Unatoč svemu tome, privatni život vješto je krio od javnosti, a osobito od medija. Ipak, prije nekoliko godina otkrio je da može zahvaliti genima, ali i disciplini, na svom mladenačkom izgledu:

‘Svega je tu pomalo. Apetit je ostao od prije, ne smijem vam ni reći što smo sve znali pojesti. (smijeh) No i dalje su tu treninzi, naravno u manjem intenzitetu, ali disciplina je prisutna, pa bilo to kroz šetnju, vožnju biciklom ili plivanje.’

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Hrvaticama se nije svidjela njegova izjava o braku

Iako su mnoge za njim gubile glavu, mnogima se i zamjerio svojim izjavama o tome kako ne vjeruje u instituciju braka kao takvu.

‘Sve manje vjerujem u brak zato što mislim da ljudima danas to ne znači mnogo. Današnji je ritam života takav da se zanemarujemo. Možemo mi puno pričati, ali u stvarnom životu sve je drugačije. Ljudi se rijetko viđaju i čini mi se da je prisutno neko nezadovoljstvo – kako kod žena, tako i kod muškaraca. Razilaze se u mišljenjima, stavovima, ciljevima, u mnogočemu…’, dodao je tada.

Tony Cetinski progovorio o braku i situaciji koju proživljava: ‘Da mi je netko to rekao pomislio bih da je lud’




Vito je tada otkrio i što traži u vezi: ‘Ne tražim ništa posebno. Važna mi je opuštenost, da nema forsiranja, onda sve ide svojim tijekom. Svi problemi; od najmanjih do najvećih, tada se mogu riješiti. Mislim da je jako važno pustiti da se neki odnos odvija prirodnim tijekom.’




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.