FOTO: Facebook

Gradonačelnik Splita sinoć feštao do dugo u noć: Brojni Puljkovi na jednom mjestu

Autor: G.B.

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak i njegova supruga, saborska zastupnica, Marijana u subotu su navečer imali brojne razloge za slavlje. Naime, njihova najmlađa kćer Iva imala je maturalnu zabavu te se povodom iste ponosna mama Marijana oglasila na društvenim mrežama.

“Ispratili smo Ivu na maturalnu! Netko uživo, a netko prateći je online. Sretno, Iva! Uživaj večeras”, napisala je jučer Marijana uz obiteljske fotografije sa suprugom, kćeri Ivom, sinom Tomom i njegovom djevojkom Karlom. Ivina starija sestra Ema nije bila prisutna na sestrinoj maturalnoj zabavi.

‘Oni su naš najbolji proizvod’

Marijana se jutros, nakon nezaboravne večeri, ponovno oglasila na Facebooku.

“Dobro je! Odradili smo tri maturalne večeri! Nema više. Kad me uhvati mala snaga dok se borim s vjetrenjačama, sjetim se njih i znam da je sve vrijedno. Tri mlada, samostalna bića, čuđenje u svijetu. Oni su naš najbolji proizvod, najveći uspjeh i ponos”, napisala je ponosna majka.

Podsjetimo, Marijana i Ivica imaju troje djece – Ivu, Emu i Tomu, a u braku su više od 27 godina. Upoznali su se dok su studirali na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje. Njihov sin Toma krajem prošle godine postao je magistar inženjer računarstva. Studirao je na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.