Foto: Screenshot/TikTok

Generacija Z napala ‘milenijalce’ zbog jednog neobičnog detalja: ‘Cijeli dan me maltretiraju’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Ako ste pripadnici generacije koju nazivaju ‘milenijalci’, možda se trebate zapitati da li ispravno nosite svoje sunčane naočale. Barem tako kaže video objavljen na TikToku koji je dosad prikupio 600 tisuća pregleda.

Jordan Harper, medicinska sestra iz Los Angelesa, otkrila je kako je upravo zbog toga napadaju.

Pokazala je kako ih nosi

“Želim da znate kako me maltretiraju cijeli dan, misle da je to jako smiješno.  Način na koji ja nosim svoje sunčane naočale nije dovoljno dobar za ove ljude,” kroz smijeh govori Jordan.

@jordanharpernp tough to keep uo with the trends these days 😎 #millennialsoftiktok #millenialvsgenz #millennial ♬ original sound – Jordan Harper

Cijelu situaciju komentirala je sa prijateljicom s kojom se sunčala na bazenu. Jordan je zatim pokazala kako svoje naočale nosi gurnute više uz nos, što je prema generaciji Z očito pogrešno.

“Teško je pratiti trendove”

Prema njima, kako spominje Jordan, naočale bi se trebale nositi malo niže prema vrhu nosa. Njena prijateljica našalila se kako Jordan sa svojim načinom nošenja naočala izgleda kao “tata koji nosi vizir”.

(VIDEO) Cijelu kuhinju premazao Nutellom u stilu pravog horora: Snimka na TikToku preko noći postala viralna




“Teško je pratiti sve trendove ovih dana,” napisala je Jordan u opisu snimke, koja je u komentarima odmah potaknula raspravu. Iako su mišljenja bila podijeljena, većina se složila kako je Jordan ipak u pravu jer se tako blokira sunce.

“Ja sam iz generacije Z, ali sam također i optičarka. Gurnite svoje naočale gore”, “Nosim ih tako da blokiram sunce”, “Nosim ih na funkcionalan način jer ne želim sunce u očima”, “Nosim ih zbog praktičnosti, a ne da izgledam lijepo”, komentirali su gledatelji.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.