Foto: Facebook/Kod nas doma

Ella Dvornik objavila znakovit video, fanovi reagirali: ‘Nimalo ne ličiš na sebe’

Autor: F. P.

I dalje se priča o sagi razvoda influencerice Elle Dvornik i britanskog biznismena Charlesa Pearcea. Sve je započelo potvrdom da je pukla ljubav u kolovozu prošle godine, a od tada ovi uskoro bivši supružnici nikako ne izlaze iz fokusa javnosti diljem regije.

Za razliku od Charlesa, Ella je na društvenim mrežama znatno aktivnija. Tamo se u već nekoliko navrata oglašavala usred čitave situacije, i to sa ponekad dosta znakovitim riječima. Svojim šarolikim objavama sada je pridodala još jednu, koja je ponovno zaintrigirala fanove.

“Marilyn Monroe je rekla da kada žena mijenja život, mijenja svoju kosu. Moja kosa je bila poprilično jednostavna zadnje dvije godine. Po meni je bar poznato da kada ljudi dožive neku traumu ili im je nešto teško, da imaju regresiju u svom životu”, započela je Ella uz snimku iz frizerskog salona.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)




‘Neka ovo bude regresija u mom životu’

“Uglavnom se vole vraćati na neko mjesto gdje su se osjećali samopouzdano, dobro i udobno. I baš zato sam ja odlučila da ova transformacija bude jedna regresija u mom životu, ali jedna po kojoj me svi poznajete. Sada kada sam opet osjetila neko olakšanje, osjetila sam potrebu da se posvetim sebi”, dodala je.

“Najbitnije što sam naučila u zadnje vrijeme je da se dobro osjećaš u svojoj koži bez obzira na to što imaš ili nemaš”, zaključila je Ella. Istaknula je kako je u zadnje dvije godine proživjela veliku transformaciju na svim razinama, a zatim je fanovima pokazala konačan rezultat.

Ova influencerica se pomoću ekstenzija odlučila ponovno imati dugu kosu. Uz to ju je obojala u nijansu sive sa svijetlo-ljubičastim odsjajem te je stilizirala krupnim kovrčama. Međutim, osim brojnih komplimenata, neki su joj uputili i pokoju kritiku zbog korištenja filtera.




Došlo je do bitnih promjena u glasanju na Eurosongu: Petak je ključan za Baby Lasagnu

“Bit ćemo iste… Samo je moja prirodna”, poručila joj je mama Danijela Dvornik. “Predivna si, super ti stoji”, “Fantastično! Izgledaš bomba”, “Predivna boja, da bar ja mogu imati takvu”, “Apsolutno prekrasna”, “Super cura i sve ti dobro stoji”, “Ella ti si kraljica”, pisali su fanovi.

“De stavi još koji filter”, poručila joj je pak jedna pratiteljica, na što je Ella napisala da mobitel ne dopušta više od jednog. Druga pratiteljica istaknula je kako zbog filtera više uopće ne liči na sebe, a Ella joj je poručila kako je upravo to poanta. “Hodam po cesti, nitko me ne prepoznaje. Živim dobar život”, zaključila je.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.