Foto: Instagram Screenshot

Drama na crvenom tepihu: Poznata manekenka došla u haljini Isusa, nastao je kaos

Autor: B. D.

Društvenim medijima kruži snimka glumice i bivše Miss Universe iz Dominikanske Republike Massiel Taveras, koja je na završnu svečanost filmskog festivala u Cannesu stigla u prilično šokantnoj modnoj kombinaciji.

Taveras se na glamuroznoj svečanosti pojavila u crnoj haljini dizajnerice Giannine Azar. Haljina je imala četiri metra dug bijeli, svileni šlep optočen Swarovski kristalima na kojem je slikar Yan Páez oslikao lik Isusa Krista. Festival u Cannesu završio je jučer, a snimka je napravljena 22. svibnja, neposredno prije premijere filma “Grof Monte Christo”, no tek sad se proširila internetom.

Skandal je nastao kad je Taveras htjela raširiti šlep, na što ju je žena iz osiguranja pokušala požuriti. Ona je tada reagirala prilično nasilno te gurnula ženu iz osiguranja, koja je pak ostala smirena. Ista službenica osiguranja prije dva tjedna se posvađala s pjevačicom Kelly Rowlands, također zbog požurivanja na crvenom tepihu.




Haljina procijenjena na 415 tisuća eura

Nisu reagirali ni Taveras ni službe osiguranja iz Cannesa. Oglasila se jedino dizajnerica koja je pojasnila što se dogodilo. “Nisu je izbacili, ona je spektakularno prošetala crvenim tepihom, ali na ulazu u dvoranu nastao je problem zbog šlepa koji je bio izuzetno dug. Nepristojna pripadnica službe osiguranja je htjela da ona trčeći uđe u dvoranu. No, treba ostaviti prostora i pustiti umjetnicu da ide polako, a ne kako to oni žele”, prokomentirala je.

Nina Badrić s majkom Milom otišla u Međugorje: ‘Skoro ostala bez mame’




Haljina “El Cristo”, navodno je procijenjena na 415 tisuća eura. “To je sin Božji, evo ga prvi put na 77. Filmskom festivalu u Cannesu” napisala je Taveras na Instagramu te je dodala da je presretna i zahvalna što je imala priliku pokazati tu haljinu.

Autor:B. D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.