Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Doris Pinčić otkrila što se promijenilo u njenom životu: ‘Tri trudnoće su ostavile potpis’

Autor: I.D.

Voditeljica HRT-ove emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’, 35-godišnja Doris Pinčić Guberović, prošli je mjesec iznenadila gledatelje pojavivši se u emisiji i otkrivši tako kako se vratila s porodiljnog dopusta. Naime, u rujnu prošle godine Doris je rodila svoje treće dijete, kćerkicu Divnu koju je dobila u braku s novim suprugom, Davorom Guberovićem.

A netom prije poroda, oprostila se od gledatelja HRT-a te je otišla na porodiljni dopust. Osam mjeseci kasnije, 35-godišnjakinja se vratila poslovnim obavezama, a u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu otkrila je i kakve su posljedice na nju ostavile trudnoće. Naime, jedna od stvari po kojima je Doris oduvijek prepoznatljiva zasigurno je i njezina duga kosa koja je kroz godine prošla razne promjene, a upravo je o njima progovorila u spomenutoj objavi.

“Od 200 ekstenzija u glavi za seriju, preko kućnog farbanja ponekad (eksperimentiranja bolje reći), kovrčanje, više puta u danu, feniranje na raznim snimanjima do tri trudnoće koje su ostavile potpis također”, napisala je ispod videa pa dodala: “A i godine su donijele i sve više sijedih polako”. U videu koji je objavila uz opis se vide brojne frizure koje je Doris mijenjala kroz godine – od duge smeđe kose pa sve do kratke, svjetlije i s pramenovima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincic_doda)




Uživa u drugom braku

Inače, Dorisin povratak na male ekrane mnogi su dočekali s oduševljenjem, međutim, bilo je i onih gledatelja koji su joj poručili kako je ipak još trebala ostati kod kuće s djecom. Podsjećamo, osim osmomjesečne kćerkice, Doris ima i starijeg sina Donata te kćer Gitu koje je dobila u braku s bivšim suprugom, glazbenikom Borisom Rogoznicom od kojeg se razvela 2020. godine.

Za svog sadašnjeg supruga, Daruvarčanina Davora Guberovića, koji također iza sebe ima jedan brak, udala se u studenom 2022. godine kod matičara, a ceremoniji su prisustvovali samo najuži članovi obitelji. Podsjetimo, Doris se vratila na male ekrane i odmah oduševila gledatelje izdanjima i simpatičnim voditeljskim talentom.

Mirjana Hrga oplela po RTL-u zbog ovog priloga: ‘Ovaj narod nije normalan’




Na službenoj Facebook stranici emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ objavljen je video na kojemu nasmijana Doris dolazi na Prisavlje te najavljuje kako se uskoro gledaju na malim ekranima. Ubrzo je krenula i sama emisija koju Doris danas vodi s Mirkom Fodorom, međutim, jedan detalj gledatelji nisu propustili uočiti.

U komentarima ispod spomenute objave javili su se oni koje je zbunio Dorisin raspored rada. “Doris, pa ti samo subotom radiš”, poručio je jedan od gledatelja dok je bilo pak i onih koji su u komentarima izrazili oduševljene što ponovno vide dragu im voditeljicu. Međutim, iako je brojne gledatelje Doris ovim potezom ugodno iznenadila, na društvenim mrežama ubrzo su se javili i oni koji smatraju kako je 35-godišnjakinja ubrzala s povratkom na posao.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.