Foto: Instagram

Darko Lazić prisjetio se nesreće koja mu je obilježila život: ‘Klinički sam bio mrtav’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Srpski folk pjevač Darko Lazić u regiji je ostvario znatan uspjeh te stekao velik broj obožavatelja. Na društvenim mrežama također je dosta aktivan te redovito dijeli razne trenutke iz svojeg života.

Ovoga puta se, međutim, odlučio prisjetiti trenutka koji mu je u velikoj mjeri obilježio život.

“Hvala ti bože”

Putem svoje priče objavio je fotografiju puste ceste sa poljima na obje strane. Napis na fotografiji otkrio je kako je to mjesto na kojemu je ovaj pjevač prije pet godina doživio tešku prometnu nesreću.

Foto: Instagram

“Prije pet godina u 07:00. Hvala ti bože što me čuvaš,” napisao je Lazić. Kako bi dodatno obilježio ovu umalo tragičnu obljetnicu, mjesto nesreće posjetio je u isti sat kada je do nje i došlo.

Slomio je 12 rebara

Podsjetimo, ovaj folker prije pet godina jedva je preživio trenutak kada mu se automobil prevrnuo. Kako prenosi srpski Kurir, Lazić je zatim vozilom Hitne pomoći prevezen u Kliničko-bolnički centar u Zemunu, sa ozljedama opasnima po život.

Kontroverzni srpski folker staje pred oltar: Pozlit će vam od ove ekstravagancije koju su spremili




Lazić je svojedobno za medije otkrio kako su ozljede uključivale 12 slomljenih rebara, kuk, prsni koš, natuknutu slezenu i hematom na glavi. Priznao je također kako je čak 23 dana bio u induciranoj komi.

“Viđao sam i neke ljude koje ne poznajem uopće. To malo ljudi zna i, evo, sad sam to rekao. Tih 23 dana kome je trajalo kao da sam legao i odspavao i sutradan se probudio. Klinički sam bio mrtav, u komi. Znam da su me reanimirali. To su mi rekli kasnije, tako da, eto, postoji nešto sigurno,” izjavio je Lazić nakon nesreće.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.