Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Charles nakon ročišta komentirao slučaj s Ellom Dvornik: ‘Možete me pronaći ovdje na kavi’

Autor: I.D.

Ella Dvornik i Charles Pearce su se pojavili na Općinskom sudu u Puli u utorak radi novog suđenja u njihovom razvodu. Prisustvovali su sa svojim pravnicima i napustili sud s osmijehom na licu. Charles je dan nakon ročišta podijelio fotografiju kako uživa u kavi u Balama, mjestu gdje su živjeli on i Ella zajedno s djecom.

“Bilo sunce ili kiša. Svaki dan, zadnje dvije godine, a nadam se i idućih godina, možete me pronaći ovdje na kavi nakon što cure odvedem u vrtić. Dođite i pridružite mi se, novinari su također dobrodošli”, napisao je Charles uz fotografiju na kojoj je pokazao gdje svaki dan u Balama ispija kavu. Dok su bili u braku Ella i Charles dugo su vremena tražili idealan dom za svoju obitelj u Istri i pronašli su ga u Balama, a kada su se preselili prije tri godine preselili iz Zagreba poduzetnik je objasnio iz kojih razloga su donijeli tu odluku i je li zadovoljan što živi u Balama.

“Iako brzina promjena i efekti na različite proizvode i usluge, zajedno s poslovnom praksom imaju značajniju brzinu u Zagrebu, ne žalim ni za čim. Preseljenje iz Londona u Zagreb teško mi je palo. Posao je dobar, ali poslovna kultura je drugačija i iako sam upoznao mnogo sjajnih ljudi, osjećao sam da se ne uklapam. Dugo sam pokušavao, ali kada je Ella odlučila da se ni ona ne uklapa, ‘zov Istre’ je bio neizbježan. Tražili smo neko vrijeme, čak i godinama, ali 2020. sve se poklopilo”, ispričao je prije dvije godine Charles u intervju koji je dao za Story.

Foto: Goran Sebelic/CROPIX

Evo oko čega suduju

Tada je otkrio kako su njihove kćeri Balie i Lumi bili jedan od razloga za njihovo preseljenje. Prošlog ljeta, domaća influencerica i glazbenica Ella Dvornik javno je objavila kraj svoje veze i braka s Charlesom Pearceom, koji je 14 godina stariji od nje. Njihova ljubavna priča započela je kada je 22-godišnja Ella upoznala Charlesa u Londonu. Vjenčali su se na Valentinovo 2019. u Las Vegasu nakon pet godina ljubavi i tri godine zaruka, te su u braku dobili dvije kćeri.

Naime, sve je krenulo nakon što je Charles u srpnju prošle godine tužio Ellu zbog udjela spomenute kuće, čiji je ona jedini vlasnik. Nedugo nakon toga, oboje su međusobno počeli iznositi nekolicinu optužbi, među kojima se nalaze i neke o skrbništvu. Današnjim održanim ročištem nastavlja se njihova parnica, za koju nije sigurno koliko će trajati.

Popularni psiholog pitao Hrvate škakljivo pitanje o obitelji: ‘To je problem, nije zdravo’




Ella je također nedavno svoje fanove iznenadila objavom. Posebno aktivna na društvenim mrežama, na svojem Instagram profilu je obznanila kako pakira kofere i seli se. Neko vrijeme je nakon Bala živjela u stanu u Zagrebu, a pratiteljima je otkrila kako će joj stan faliti no da joj je potreban veći prostor.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.