Foto: HRT/Kod nas doma

‘BEND NIJE BIO ZADOVOLJAN TIM ŠTO RADIM!’ Goran Bare primio bizaran poziv s Pantovčaka: ‘Pitali su me gdje sam taj dan bio’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Glazbenik Goran Bare gostovao je u HRT-ovoj emisiji “Kod nas doma” i otkrio kako je sa svojim bendom imao ozbiljan razgovoru izazvan nezadovoljstvom članova, ali i kako je primio bizaran poziv iz Ureda predsjednika.

Uvodno je govorio o zagrebačkom Sopotu u kojem provodi većinu svog slobodnog vremena. Kaže, sviđa mu se zelenilo koje ga okružuje, a nije skrivao zadovoljstvo time što je njegov kvart ”preživio” potres.

“Šta smo dotle došli?!”

“Ja sam mislio da mi se to nešto u glavi događa. Onda sam mislio, Bare, šta ti je, šta ti se događa što ti se događa, kao da u zemlju propadam. Reko, šta smo dotle došli?!” opisao je iskustvo prvog zagrebačkog potresa koji je osjetio u svom stanu.

Težak životni period uzrokovan koronavirusom, potom i potres, utjecali su na njegovo stvaralaštvo. “E sad, ‘ko skuži, skuži”; zagonetno je poručio.

Bare je otkrio kako na društvenoj mreži postoji više od 50 lažnih profila s njegovim imenom i prezimenom i vrlo neobičnu anegdotu upravo zbog jedne osobe koja se predstavila kao on.

“Nekakav tip je došao u predsjednički ured i predstavio se kao Goran Bare i tražio predsjednika da siđe dole. I mene zovu iz predsjedničkoga ureda: Gdje sam ja bio taj dan? Ja sam rekao: Evo bio sam sa svojim menadžerom. On je to potvrdio, nema problema”, ispričao je Bare.

“Kad te uzmu, uzmu te do panja!”

Potom je progovorio o velikom razgovoru s ljudima iz svog benda. Bili su nezadovoljni njegovim javnim nastupima, a Bare je otkrio da je prošlo već godinu dana da se drži onoga što su od njega tražili kolege.




“Ja sam imao jednu veliku priču s ljudima iz svog benda, koji nisu bili zadovoljni s tim što ja radim. To psovanje političara, bezvezno, tek toliko da se psuje neko. Prošlo je više od godinu dana ja to nisam napravio”, otkrio je.

Uskoro Bare ima nastup u Splitu, gdje je održao i nezaboravan koncert nakon što je izdao “Teške boje”. “To je bilo tako ludilo. Kao na utakmici, znači gripe gore! One baklje…Mislim inače znaš kakvi su Splićani. Oni kad te uzmu, oni te uzmu do panja, ako te ne uzmu, onda te bace! Mene su na svu sreću uzeli”, zadovoljno je zaključio Bare.




Gledatelji emisije na društvenoj mreži komentirali su glazbenika ugodno iznenađeni viđenim.

“Vidim neku pozitivnu vibru u njemu, oporavio se. Imam dojam da ima neki cilj i perspektivu u životu. Da si je “posložio neke kockice u glavi”, te da korača kroz život s dozom odlučnosti i samopuzdanja. Samo tako Bare, hrabro naprijed, imaš još puno toga u glazbenom smislu ponuditi svojoj publici, koja te sve ove godine vjerno i odano prati. Čekamo tvoj idući koncert i izlazak na bis. Respect. Good luck u svim aspektima tvog života”; poručila je jedna gledateljica.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.