Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Baby Lasagna novim kostimom izazvao lavinu reakcija: ‘Pa neće valjda ovo nositi’

Autor: F. P.

Čitava Europa sitno odbrojava do početka Eurosonga. Prva polufinalna večer na rasporedu je u utorak 7. svibnja, gdje će nastupiti prvih 18 izvođača. Upravo ta večer bit će posebno zanimljiva Hrvatima, jer tada nastupa i Baby Lasagna sa pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim’, s kojom se i danas nalazi na drugom mjestu na kladionicama.

Mladi Umažanin pravog imena Marko Purišić trenutno boravi u Malmöu, gdje će se spektakl i održavati. Na zagrebački aerodrom stigao je u Rimčevoj Neveri, a u Švedskoj su ga dočekali gužva i vjetrovito vrijeme. U popodnevnim subotnjim satima odradio je i svoju prvu probu u Areni Malmö, gdje je pokazao svoj novi kostim.

Planirana oprava znatno je drugačija od onog što je nosio na Dori. Tada je primarno nosio crno-bijelu kombinaciju sa širokim rukavima, te je imao svijetloplavu – skoro bijelu – kosu. No na spektakularnoj pozornici u Švedskoj osvanut će u crvenom prsluku sa zlatnim detaljima, te ponovno širokim tradicionalnim rukavima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)




Reakcije pristižu sa svih strana

S obzirom na euforiju koju je Baby Lasagna izazvao i na svjetskoj razini, ne čudi što se oko kostima odmah povela rasprava. Na platformi X osvanula je nekolicina šala na račun oprave, a neki su za skicu kostima istaknuli kako sliči hrvatskom grbu. Na mrežama su mišljenja fanova, očekivano, podijeljena.

Zbog slave je zavodio i muškarce i žene: Jedna ga je uhvatila sa vlastitim mužem




“Izgleda odlično, samo hejteri mu se mogu smijati”, “Meni je kostim super”, “Ovaj kostim je puno bolji i kvalitetniji od onog s Dore”, “Super je, jedva čekam da razvali u ovome”, “Oni kojima kostim ne valja su slijepi”, “Odlično, spoj tradicije i modernog”, “Ne boji se pokazati svoju kulturu, to je i poanta Eurosonga”, smatraju jedni.

“Molim te promijeni ga u stari. I gdje je kosa?”, “I ljudi misle da će ovo doći do Top 10”, “Ne za**bavaj me da će ovo nositi, onaj outfit i kosa sa Dore bolji milijun puta”, “Ovo je užasno, izgleda kao pidžama”, “Volim ga, ali nisam sigurna za outfit”, “Trebali su maknuti široke rukave da se izbjegne asocijacija sa Käärijom”, pisali su drugi.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.