Foto: YouTube

Arkanova sina navodno čeka nacionalna mirovina: O svemu se žurno oglasila i Ceca Ražnatović

Autor: G.B.

Veljko Ražnatović je prošli tjedan na Europskom prvenstvu u boksu osvojio brončanu medalju, a uz ovo odličje dobio je i novčanu nagradu, dok se njegova majka, pjevačica Ceca Ražnatović, sada oglasila povodom tvrdnje u vezi njenog nasljednika.

Iako je Veljko ostvario veliki uspjeh, nije si osigurao nacionalnu mirovinu, o čemu se naširoko priča. Pravo na nacionalnu mirovinu imaju sportaši koji su osvojili medalje na kontinentalnim natjecanjima u discplinama kao što su olimpijski sport, a, iako je boks na Olimpijskim igrama, kategorija u kojoj se borio Veljko Ražnatović – o mirovini nema ni govora. Zanimljivo, samo je Veljko Ražnatović iz Srbije bio van tog opsega, jer se jedino njegova kategorija ne natječe na Olimpijskim igrama.

“Veljko Ražnatović će za osvojenu medalju na europskom prvenstvu dobiti nacionalnu penziju hahah”, pisalo je u jednom komentaru na društvenoj mreži “X”. No, vrlo brzo se o svemu oglasila i Veljkova majka.

FOTO: X

Dotaknuo je dno života

“Neće, ne stresirajte se”, napisala je potom Ceca. Podsjetimo, Ceca je Veljka dobila u braku s ratnim zločincem Željkom Ražnatovićem Arkanom. Veljko već godinama živi u Titel u Vojvidini u sa suprugom Bogdanom Ražnatović i njihovim sinovima, a obitelj čeka i treće dijete, a nedavno je prvi put progovorio o nekim detaljima iz vlastitog života.

“Ja sam bio u totalno pogrešnom svijetu prije toga, stalno neke tuče, problemi i nisam više želio živjeti tako”, rekao je Veljko. Dodao je kako je ulazio u razna iskušenja, ali i da je u jednom trenutku ‘dotaknuo dno’.

Srbin koji je krenuo na hodočašće završio u šumi u papučama i bademantilu




“Imao sam razna iskušenja i poznavao sam cijeli grad i jednostavno, sada ne znam za koje novce i za bilo kakva blaga ovog svijeta, ne bih se vratio u taj sklop razmišljanja”, rekao je Arkanov sin, a potom je progovorio o teškom periodu života. “Jesam, dotaknuo sam jednom u životu (dno) i tad sam se restartao. Mislim dno, za mene…”, komentirao je i potvrdio da mu ni kriminal nije bio strani pojam.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.