Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Ana Jelušić je karijeru prekinula sa samo 24 godine: Idući posao dobila dok je čekala red za wc

Autor: G.B.

Naša proslavljena skijašica Ana Jelušić Black već nekoliko godina živi u Švicarskoj, sa suprugom Travisom Blackom,  kanadskim menadžerom, s kojim ima dvoje djece.

Iako je nekada žarila i palila skijaškim terenima, danas živi mirnijim, obiteljskim životom i radi kao konzultantica za komunikacije za nekoliko sportskih organizacija. U rujnu je ovaj skladan par proslavio osmu godišnjicu braka, a u braku su dobili kćer Ninu i sina Vitu.

“Naš se Vito rodio prije tri tjedna i moram priznati da sam se već oporavila jer je drugi porođaj bio lakši s obzirom na to da je onaj s Ninom trajao dva dana i završio hitnim carskim rezom. Vito je nam olakšao situaciju i za osam sati došao je na svijet prirodnim putem. Od prvih dana sam dobro, iako to ne znači da sam ‘uskočila’ u sve aktivnosti kojima sam se bavila prije trudnoće i porođaja, ali polako se vraćam uobičajenom životu, rutini i normalnoj težini”, rekla je simpatična Riječanka.

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Posao dobila u redu do toaleta

Ana je u istom intervjuu otkrila koliko joj nedostaje život u Hrvatskoj i obitelj s obzirom da se zbog supruga preselila u Švicarsku: “Naravno, ali nekako sam se navikla živjeti malo na više adresa. Ljeti smo više u Hrvatskoj i uživamo na moru, zimi u Švicarskoj je puno jednostavnije redovito skijati i dok god budemo mogli koliko toliko često putovati nastavit ćemo kombinirati život između Hrvatske za koju sam ja vezana i Švicarsku za koju nas veže Travisov posao”, kazala je.

(FOTO) ‘IMAMO NOVI SKI-TEAM USKORO’! Nekoliko dana nakon Janice rodila Ana Jelušić, prva se javila Nika Fleiss

Podsjetimo, Ana je bila primorana završiti svoju skijašku karijeru sa samo 24 godine zbog tegoba s astmom, no jedan slučajan razgovor u redu do toaleta, promijenio joj je život.




“Kada je Ivica Kostelić u Vancouveru osvojio olimpijsko srebro, slavili smo to u jednom restoranu. Kao što znate, redovi pred ženskim toaletom uvijek su dugi pa se meni u jednoj takvoj situaciji obratila jedna gospođa s kojom sam ljubazno počela razgovarati. I nakon što je ona ispucala set svojih pitanja, a pokazalo se da zna tko sam i da sam skijašica, toliko smo dugo čekale da sam ja počela propitivati nju. I ispostavilo se da je riječ o direktorici marketinga i komunikacija Svjetskog skijaškog saveza. Kada sam ja objavila da, zbog problema s astmom, prekidam natjecateljsku karijeru, to je i FIS objavio na svojim stranicama. A nedugo potom zvala me ona ista direktorica marketinga FIS-a da bi mi ponudila posao i tako je ispalo da sam ja svoj prvi posao, zapravo, dobila u redu za toalet”, ispričala je Ana.

Foto: Nenad Dugi / CROPIX




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.