Foto: YouTube/Tvoje lice zvuči poznato

Alen Bičević zapanjio regiju, svi su ga gledali u nevjerici: ‘Ovo stvarno prelazi sve granice’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

U četvrtoj epizodi zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ svoju drugu pobjedu upisao je Alen Bičević koji je s pjesmom ‘Pamtim samo sretne dane‘ potpuno oduševio žiri, ali i gledatelje pred malim ekranima transformacijom u legendarnu Gabi Novak.

Zbog uvjerljivosti njegove izvedbe žiri je bio u potpunom šoku, a do kraja nastupa svi u studiju bili su na nogama i zajedno s njim pjevali stihove evergreena objavljenog daleke 1982. godine. Uz gromoglasni pijesak publike, Minea je poručila: “Ja ne želim sjesti – bravo, bravo, bravo! Ovo je bilo divno, srce mi lupa jače nego tvoje. Ovo je trenutak takve emocije, ja možda ništa ne bih rekla, imaš moj naklon”.

Svoje oduševljenje nastupom izrazio je i Goran dodavši: “Nakon ovakve točke apsurdno je bilo što govoriti – čuli ste reakciju publike. Ja ti samo mogu čestitati i zahvaliti se, meni je ovo bilo briljantno”.

Alen Bičević oduševio regiju

Osim što je upisao svoju drugu pobjedu, Alen se zahvaljujući uvjerljivim transformacijama nalazi na samom vrhu ljestvice prema ukupnom zbroju bodova iz dosadašnjih emisija. “Još sam pod dojmom. Vidio sam reakcije publike i nemam riječi kojima bih ovo opisao, nisam ovo uopće očekivao”, podijelio je Alen svoje prve dojmove nakon pobjede.

U svega devet sati od objave, Alenov nastup je samo na YouTubeu zabilježio više od 18 000 pregleda, a brojka je nastavila rasti dolaskom jutra. Sudeći po komentarima, gledatelji su pobjednika ove sezone već izabrali. Ono što je dodatno zanimljivo je što njegovan nastup komentiraju mnogi iz susjednih nam zemalja.




Objavljen iskaz i uhićenih Hrvata, a jedna izjava je hit: ‘Ma nož mi služi za posao’

“Već vidimo tko je GENERALNI pobjednik ove sezone! Čista Umjetnost”, “Kakva izvedba… Majstore, svaka ti čast i duboki, duboki, najdublji naklon do poda”,  “Ovo stvarno prelazi sve granice kako je odličan bio. Pobjeda mora bit u njegovim rukama!”,  “Što mi je drago kad netko “iz sjene” pokaže da može mentorirati cijelu našu estradu. Pjevao si nam na svadbi. Izbor si bio ti ili nitko drugi. Nismo pogriješili!”, “Kakav glas svaka čast Alene, ma ista nema nitko što reći. Wow, bez riječi sam”, “Kapa do poda! Izuzetno talentiran! “Tvoj glas zvuči poznato” Alen-definitivno POBJEDNIK!”, “Pobjednik 7. sezone Tvoje lice zvuči poznato je—– ALEN BIČEVIĆ , JER ON ZVIJEZDA KOJA JE TEK POČELA!!!!”, “Full talentiran lik”, “Čovjek je izuzetno talentiran, karizmatičan, zanimljiv, šarmantan..ma sve naj naj. Nadam se da će on na koncu biti pobjednik sezone. Izuzetan talent. Gledam samo radi njega show. Pozdrav za Alena”, “Želim ti svu sreću ovog svijeta, da sve što poželiš da ti se ostvari od ti želim…”, “Nemam riječi, savršen, kad zaklopim oči i slušam, imam osjećaj, doslovno da slušam Gabi”, “Alen VRH u Hrvatskoj, pjevač kojemu mnogi mogu da skinu kapu, a zovu se pjevači….”, “Ljudi moji što ovaj momak radi! On je bolji od originala. Kapa do poda!!”, “Malo je reći ostala bez teksta, naježila se nekoliko puta i zaplakala ko dijete, bravo Alene za ovo nema škole, s ovim se rodiš ne da bi bio najbolji već da pokažeš kako se muzika ne pjeva već osjeća cijelim bićem…Samo sjaji i dalje zvijezdo prelijepa”, “Izvanredna transformacija i sjajan nastup”, samo su dio komentara.




Alen Bičević nije nepoznato lice u Hrvatskoj, a kako se da razaznati iz komentara, mnogi ga rado angažiraju na svojim vjenčanjima. Prisjetili smo se njegovog nastupa u The Voiceu Hrvatska kada je izveo hit “Ti si mi u krvi”. Iako je iz showa ispao, mnogi su gledatelji već tada bili u potpunosti oduševljeni mladim pjevačem.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.