Screenshot Facebook

Za 12.500 € prodaje dvije kuće i cijelo imanje: Ljudima ništa nije jasno, zašto tako jeftino

Autor: Dnevno.hr/I.J.

Čak dvije kuće i kompletno imanje prodaju se 110 kilometara od Beograda, u mjestu Vragočanica, za samo 12.500 eura. Iako se kupci uglavnom žale na visoke cijene nekretnina, u ovom slučaju mnogi su komentirali da je cijena preniska za ono što se nudi.

“Prodaju se dvije kuće i imanje u Vragočanici površine 1,13 ha. Domaćinstvo se nalazi u blizini Valjeva, 20 kilometara od centra grada i 110 kilometara od Beograda. Do samog imanja vodi asfaltni put, ima 113 ari i sve je u jednom komadu.

Također ima priključak na struju i vodu iz vlastitog bunara. Kuće su starije i potrebno ih je adaptirati. Svi papiri uredni, vlasništvo 1/1, tako da se može sklopiti ugovor”, stoji u objavi na Facebooku u grupi Prodaja jeftinih kuća za manje od 15 tisuća eura.

Screenshot Facebook

‘Baš je povoljno’

Kao što se moglo i pretpostaviti, ovako niska cijena mnoge je ostavila u šoku. Većina smatra da se prodavatelj prevario i traži malo novca u usporedbi s vrijednošću nekretnine i trebali bi ponovno razmisliti.

“Nečija djedovina se prodaje za polovan Audi, a taj djeda možda kruha nije jeo da bi ovo stekao”, “Baš je povoljno”, bili su neki od komentara.

Iznenadit ćete se odgovorom na pitanje rade li bolju rakiju Srbi ili Hrvati




Kao što se može vidjeti po upitima sve je više ljudi zainteresirano za kupnju jeftinih nekretnina. Visoke cijene u gradovima mnoge su otjerale na selo, a kuća s građevinskom dozvolom i svim priključcima mnogima se čini kao prava prilika, čak i ako je treba rušiti i na njezinom mjestu graditi novu.

 




Autor:Dnevno.hr/I.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.