TURNIR HRVATSKIH ISELJENIKA: Švicarske Pajde slavile nad vojvođanskim Hrvatima

Autor: I.K./Hina

Pajde su u finalnom susretu u Sesvetama pobijedile reprezentaciju vojvođanskih Hrvata 4-0 i tako osvojile prvo mjesto s četiri pobjede u sve četiri odigrane utakmice na turniru.

Nogometaši Pajde iz švicarskog Mohlina pobjednici su 3. svjetskog prvenstva klubova iz dijaspore koje se proteklih osam danas održalo u Zagrebu i okolici.

Pajde su u finalnom susretu u Sesvetama pobijedile reprezentaciju vojvođanskih Hrvata 4-0 i tako osvojile prvo mjesto s četiri pobjede u sve četiri odigrane utakmice na turniru. Treće je mjesto osvojila Croatia Toronto koja je s 3-0 bila bolja od Canberre u reprizi dosadašnja dva finala.

Najbolji strijelac turnira bio je Igor Prijić iz pobjedničkog sastava s ukupno osam postignutih golova, dok je titula najboljeg igrača pripala njegovom suigraču Zeleniki. Lebović iz reprezentacije vojvođanskih Hrvata najbolji je vratar, a Croatia Villefranche nagrađena je za fair-play.

Autor:I.K./Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.