Hrvatice odlaze u Beograd na vikend – seks?

Autor: S.V.

Hrvatice vikendom dolaze na seks u Beograd! Baš tako su i naslovili tekst koji obiluje izjavama napaljenih Hrvatica, poput: 'Srbi su posebno obdareni i jako dobri ljubavnici, pa je samim tim i seks u Beogradu najbolji.

Iz Turističke organizacije Beograda potvrdili su da je u posljednjih nekoliko mjeseci porastao broj hrvatskih turista.

– Sada turisti iz Hrvatske spadaju u pet najbrojnijih turista u Beogradu. Nemamo točne podatke, ali je činjenica da je u posljednjih nekoliko mjeseci broj njihovih turista u velikom porastu – kažu iz ove organizacije.

Kurir, koji se zainteresirao za ovaj porast hrvatskih turista dao se u istraživanje ovog ,fenomena’, zaključio je sljedeće: Hrvatice vikendom dolaze na seks u Beograd! Baš tako su i naslovili tekst koji obiluje izjavama napaljenih Hrvatica, poput: ‘Srbi su posebno obdareni i jako dobri ljubavnici, pa je samim tim i seks u Beogradu najbolji.

Jedna od njih na forumu tvrdi:

– Totalno sam se napalila na naglasak, a kad sam vidjela i ostale atribute, raspametila sam se!

Bilo je savršeno! Što zbog provoda, što zbog odličnih frajera, sa kojima smo ludovali po cijelu noć. Upoznala sam neke Beograđanke koje kukaju kako ne mogu naći dečka. Mi smo bile u šoku, jer ako u Beogradu ne možete naći frajera s kojim ćete imati seks, nećete ga nigdje ni naći – rekla je za Kurir Marija B. (26) iz Zagreba.

Kurir između ostalog navodi kako su se na forumu oglasili i povrijeđeni, bijesni Hrvati koji Beograd nazivaju selendrom.




Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.