Foto: Screenshot/X/Twitter

Očistite tvrdokorne mrlje na tavi u nekoliko koraka: Sve što vam je potrebno već imate kod kuće

Autor: F.F

Nevjerojatno jednostavan trik za čišćenje zagorenih tava osvaja društvene mreže. Korisnik X-a, bivšeg Twittera, otkrio je brz i efikasan postupak koji vašu staru tavu može pretvoriti u novu u samo nekoliko minuta. Da stvar bude bolja, za pranje vam neće biti potrebno specijalno sredstvo za čišćenje, dapače.

Sve što vam treba za ovaj trik već se nalazi u vašem domu: soda bikarbona, kuhinjska sol, alkoholni ocat, deterdžent za pranje suđa i papirnati ručnici. Postupak je iznenađujuće jednostavan:

Pospite sol i sodu bikarbonu po tavi, dodajte deterdžent, dobro očetkajte, a zatim na tavu stavite papirnate ručne i potom sve prelijte octom.

Želite sjajnu kosu, blistavu kožu i jake nokte? Nećete pogoditi koje namirnice imaju najviše kreatina

Ljudi su oduševljeni

Nakon nekoliko minuta stajanja, uočit ćete kako se prljavština i zagoreni ostaci lako odvajaju. Uklonite vlažne papirnate ručnike i dodatno očistite tavu deterdžentom za pranje suđa i vodom. Ovaj video na Twitteru prikupio je impresivnih 9,2 milijuna pregleda i preko 310 komentara, dok su mnogi korisnici oduševljeni ovim jednostavnim, ali efikasnim trikom.


“Pa ovo radi”, “Potpuno vraća originalni izgled i sjaj”, “Sjajan trik”, samo su neki od komentara oduševljenih korisnika X-a, nekad poznatog kao Twitter.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.