Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Marija Husar otkrila ključnu osobu u svom obraćenju: ‘Od njega sam puno učila’

Autor: M.B.

Poznata pjevačica Marija Husar pričala je o životu koji je živjela prije svog obraćenja. Otkrila je kako je imala krive stavove prema braku u vrijeme kad je zaboravila na vjeru te o onima koje živi danas, piše portal Vjera.hr. 

“Vjeru zovem svojom najvećom životnom avanturom jer nikad ne znam kuda će me odvesti, gdje ću završiti, kojim putem trebam ići. Uvijek se nekako prepuštam Božjoj volji da me vodi”, kaže Marija.

“Moji roditelji su u mene usadili moral i moralne vrijednosti i uvijek je to bilo duboko usađeno u mene. I taj dio mene je uvijek tražio viši smisao života i onda se dogodio preokret u mom životu, tada sam shvatila što znači vjera i oslonac koji sam dobila. Bez obzira što sam bila jako mlada u jednom trenutku mi više ništa nije imalo smisla, zacrtala sam si neke ciljeve i onda sam se pitala što sada? Tu su bila i pitanja braka i djece.

Posebna osoba

Kao mlada sam razmišljala da je brak nešto sasvim nepotrebno i da želim biti samohrana majka. Jednostavno želim jednu vrstu slobode koju žene u braku nemaju i onda sam shvatila da ne smijem biti sebična i da djetetu trebaju i otac i majka i da meni treba suprug. Shvatila sam da je obitelj stup društva.

Na prvom mjestu mi je bilo to da imam muža vjernika i kada je kriza da imamo oslonac u molitvi. Kada smo stupili u brak odmah smo krenuli u molitvu za djecu. Veliki utjecaj na moj život imao je pater Zvjezdan Linić. Od njega sam puno učila”, naglasila je Marija.

‘Iz gomile u Međugorju progovorio mu demon i rekao…’ Molila je krunicu svaki dan i njen muž se obratio na čudesan način




Mladima poručuje da je u braku lijepo i može biti lijepo, da je ljubav nešto što raste, da si priželjkuju da budu u braku. “Brak je predivan, obitelj je prekrasna”, rekla je Marija. “Bog i vjera i ne može ništa krivo krenuti”, dodala je.




Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.