Foto: Screenshot/TikTok

Travničanin rekao da su ćevapi u Splitu bolji nego sarajevski pa ga ‘raja’ oprala: ‘Šta možeš kad si papak’

Autor: Dnevno.hr/M.P.

Tiktoker Admir Jahić Shera iz Travnika posjetio je ugostiteljski objekt u Splitu gdje je otišao pojesti ćevape, a nakon što ih je probao, rekao je da su bolji od sarajevskih.

Njegova reakcija postala je viralni hit na društvenim mrežama.

“Danas smo se zaputili u Split isprobati ćevape za koje kažu da su najbolji na svijetu pa čak i bolji od onih u Sarajevu”, navodi se na početku videa podijeljenog na TikToku.

Admir je snimio pripremu ćevapa, a zatim i kako izgleda porcija koju su naručili. Nakon što je probao nekoliko komada, rekao je da su prema njegovoj ocjeni “bolji od sarajevskih, ali ne i od travničkih”.

Nahvalio splitske ćevape, oprali ga Sarajlije

“Iskreno mišljenje čovjeka koji je iz Travnika, a živi u Sarajevu i probao je skoro sve ćevape u ta dva grada”, naveo je u opisu videa.

Jahićevo mišljenje nije se dopalo svima pa su u komentarima ispod videa tvrdili da su sarajevski ipak bolji. Neki su se stvarno i uvrijedili i oprali mladog influencera.

“Malo morgen Splićani i ćevapi”, “Imaš ti kompleks teški na Srajevo, al šta možeš kad si papak”, “Ne se*i, svaki bosanski ćevap je od toga bolji”, pišu mu kritike ispod videa.




Autor:Dnevno.hr/M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.