Foto: Screenshot/Instagram

Vučićeva kumčad i srpska braća završila u zatvoru: Bili u bijegu pa partijali po Zagrebu

Autor: F.F

Braća, Uroš i Miloš Panić, predali su se jutros na aerodromu u Beogradu, izvještava Nova.rs. Stigli su u Beograd iz Crne Gore i odmah su prebačeni u Centralni zatvor. Viši sud u Beogradu raspisao je tjeralicu za njima na zahtjev Višeg javnog tužiteljstva koje ih istražuje zbog trgovine ljudima.

Panići su bili u bijegu od početka veljače, kada je policija otkrila da su prisiljavali djevojke na prostituciju u stanovima u Beogradu. Pobjegli su tijekom pretresa stanova i od tada su bili nedostupni srpskim vlastima. Postojale su sumnje da su dobili dojavu o policijskoj akciji, s obzirom na to da je srpski predsjednik Aleksandar Vučić kum braći.

Čak su se neko vrijeme nalazili u Zagrebu, gdje su objavljivali slike iz noćnog provoda. Unatoč tome što su bili traženi zbog organiziranja lanca prostitucije, njihove objave na društvenim mrežama prikazuju noćne izlaske i luksuzno uživanje u piću. Iako su Panići izbjegli uhićenje u veljači, njihov kolega Vuk Stanković je tada uhićen.

Foto: Screenshot/Instagram

‘Ružili’ po Zagrebu

Sumnjiči se da je putem Instagrama oglašavao posao masera uz visoku dnevnu zaradu, a izradio je i web stranicu na kojoj je nudila usluge masiranja. Koristeći salon za njegu tijela i masažu kao paravan, detaljno su osmislili svoj poslovni model, uključujući Instagram profil i web stranicu te su čak uredno registrirali tvrtku.

No, prema saznanjima, salon je bio samo pokriće za prostituciju koja se odvijala u stanovima braće Panić u Beogradu. Ova filmska priča ima i takav nastavak. Unatoč tome što je salon formalno bio legalan, služio je kao mjesto za podvođenje, dok su fotografije i opisi na njihovoj stranici sugerirali senzualnu masažu za muškarce

Jeziva ruska organizacija poslala poruku Srbiji: ‘Braćo Srbi, nikada nam niste bili daleko’




Osumnjičenici su određivali cijene seksualnih usluga, uzimajući veliki postotak zarade od djevojaka, dok su ostatak novca zadržavali za sebe. Dio novca koji je pripadao osumnjičenima ostavljan je u jednom kafiću u Beogradu ili su osumnjičeni i njihovi bliski suradnici dolazili po novac na adrese u Zemunu.

Braća Panić i njihovi suradnici, uključujući Vuka Stankovića, navodno su mjesečno zarađivali više od 30 tisuća eura od prostitucije. Navodno su imali tri “salona”, a sve su reklamirali na Instagramu. Ubrzo je sve otkriveno te je srpska policija izdala nalog za njihovo uhićenje.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.