Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Plenković se obrušio na Milanovića: ‘Bilo bi mu bolje da je šutio i sakrio se u rupu’

Autor: M.P.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetio je Postaju granične policije Cetingrad. Tom prilikom mu je održana prezentacija o aktualnom stanju migracija i radu granične policije na navedenom području.

Plenković je nakon toga dao izjavu za medije. Komentirao je predsjednika Zorana Milanovića. “Taj kršitelj Ustava je sam gurnuo Grbina van. Što se tiče odnosa s Pupovcem, to je ista priča s prebacivanjem velikih slabosti i kompleksa sa sebe na druge. Bilo bi mu pametnije da je šutio i sakrio se u rupu. Sad se pravi nevješt, nadam se da se neće zaboraviti koliku je štetu napravio, to je bila i gospodarska šteta jer su izbori bili održani u srijedu.

Štetno za demokraciju, štetno za gospodarstvo, šteta za vlastitu političku grupaciju iako je sama pristala na to. Broj grešaka za normalno demokratsko funkcioniranje je ogroman tako da bi ostavka bila jedino korektna”, smatra Plenković.

Foto: Lucija Ocko / CROPIX

Plenković: Predvodim najkvalitetniju listu

Zatim je govorio o HDZ-ovoj listi za europske izbore, rekavši da predvodi daleko najkvalitetniju listu. “Naša lista ima ljude koji su dobro ukopčani, drugi za Hrvatsku nisu učinili ništa, ali su vrlo lukrativno uživali u privilegijama koje su dobili jer su izabrani u EP”,

Opća skupština UN-a u četvrtak poslijepodne u New Yorku trebala bi glasovati o predloženoj rezoluciji kojom se traži proglašenje 11. srpnja Međunarodnim danom sjećanja na genocid u Srebrenici. Srbija se tome oštro protivi i pokrenula je veliku diplomatsku ofenzivu protiv rezolucije. “Rezolucija će proći, o tome nema govora, naš stav je jasan”, rekao je.

Kako će Plenković kompenzirati Pupovčevu lojalnost i što će biti sa njegovim važnim SDSS-ovcima?




Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.