Foto: Facebook

Otac nestale Danke i dalje neutješan, oglasio se potresnom fotografijom

Autor: Dnevno.hr/I.J.

Otac nestale djevojčice Danke Ilić (2) na Instagramu je objavio sliku svoje kćeri, koja je nestala u utorak oko 13.45 sati, u Banjskom polju.

Policija je u petak četiri sata ispitivala Dankinu majku Ivanu Ilić.

Htjeli su da se prisjeti svih detalja kobnog dana, ali im je bilo čudno da je djecu dovela na imanje u šetnju po kišnom danu, piše Blic.

Screenshot Instagram

Posljednja je vidjela Danku

“Razgovori s majkom se ponavljaju, s obzirom na to da je ona posljednja vidjela Danku, razgovori s njom su važni kako bi se sjetila svakog detalja, ako je zbog šoka neki detalj zaboravila, smatrajući ga nevažnim, što zapravo može ispasti biti jako bitna za dalji tok istrage”, rekao je izvor Blica.

https://www.dnevno.hr/vijesti/susjed-se-prisjetio-uzasa-koji-se-dogodio-na-dan-dankina-nestanka-milos-je-bio-izvan-sebe-2373775/

Neslužbeno se doznaje da je vještačenje mobitela Ivane Ilić pokazalo da su mnoge poruke i podaci o pozivima izbrisani, piše Informer.




Autor:Dnevno.hr/I.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.