Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Poznata udarnica spominje nove poruke: ‘Pitanje je vremena, Plenković ide u zatvor’

Autor: Dnevno.hr

Politička tajnica SDP-a, Mirela Ahmetović osvrnula se na izbor Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika. U svom razgovoru za N1 televiziju, ustvrdila je da je premijer Andrej Plenković eskponirajući Turudića ocijenio kako će mu manji problem biti politička šteta koju će pretrpjeti u predizborno vrijeme, nego li to da bude procesuiran.

“Pitanje je trenutka kada će Andrej Plenković završiti u zatvoru. Uvjerena sam da poruke koje sadrže inicijale AP nisu jedine poruke koje su deponirane u sustavu i koje se odnose na umiješanost Andreja Plenkovića u kriminalne radnje u koje su umiješani njegovi suradnici”, rekla je Ahmetović između ostalog.

Na ovu njenu izjavu su odmah reagirali viđeniji članovi HDZ-a. Glavni tajnik Krunoslav Katičić i politički tajnik Ante Sanader na društvenim mrežama nisu krili nezadovoljstvo njenim riječima. Smatraju da SDP pribjegava totalitarizmu i huškanju jer nema šanse na predstojećim izborima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Krunoslav Katičić (@krunoslav_katicic)




Burne reakcije

“Kad misliš da gore ne može… Uz Grmoju, danas svjedočimo kako bi i komesarka Ahmetović isljeđivala, hapsila i presuđivala. Svjesni kako nemaju šanse na izborima 2024,. bjesomučno pribjegavaju totalitarnim metodama i huškačkoj retorici. Nemoćnoj oporbi je strah od novog poraza na izborima iz dana u dan – sve veći”, napisao je na Instagramu Krunoslav Katičić.

Slično je reagirao i Ante Sanader na Facebooku: “Mirela Ahmetović, koja se davno profilirala kao partijska komesarka, u maniri svojih drugova prethodnika bi hapsila, tužila, sudila i to sve odjedanput. Po prijekom sudu na red bi očito došli svi neistomišljenici, politički protivnici. Partijska komesarka ne razumije kako su ta vremena davno, davno iza nas. Da smo nju slušali danas ne bi bilo LNG terminala. Danas bi se smrzavali bez struje i plina. Cijena bi im bila tri puta skuplja, a kupovna moć građana tri puta slabija. Hrvatska po mjeri partije i njezine komesarke Ahmetović – zemlja u kojoj se sudi po kratkom postupku, bez dotoka ukapljenog plina, ali sa skupljim gorivom”, napisao je.

HRVATSKA PO AHMETOVIĆKI I PARTIJI: „KADIJA TE TUŽI, KADIJA TI SUDI!“




Mirela Ahmetović, koja se davno profilirala kao…

Posted by Ante Sanader on Friday, 9 February 2024

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.